1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 13:30

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pod Kletí překvapivě pro Novou Ves!


Branky


13

Očekávanou bitvu dvou týmů z oblasti pod Kletí vyhlíželi diváci celé jaro a v neděli se dočkali. Souboj nenabídl žádné ofenzivní hody, ale o tvrdé souboje nebyla nouze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veverka pumelicí otevřel skóre

Jindy vyhrocené derby bylo od prvních minut opatrné z obou stran a hrálo se především mezi vápny. Pár šancí k vidění sice bylo na obou stranách, ale žádná nevedla k většímu ohrožení branky. Jediný světlý moment měl v šestatřicáté minutě novoveský Lukáš Veverka, který obdržel nahrávku z lajny, sklepl si míč na hranici velkého vápna odkud vyslal tvrdou střelu pod břevno, na kterou si sice hostující brankář sáhl, ale vyrazit ji už nedokázal – 1:0. Zbylé minuty první půle se hrálo většinou na středu hřiště, a tak první půli vyhráli domácí.

Druhá půle branku nepřinesla

Do druhého dějství „podkleťského derby“ nastoupili hosté z Křemže s větším elánem a s touhou vyrovnat. Domácí však byli pozorní a všechny útoky svého soupeře eliminovali. A to i s pořádnou dávkou štěstí, když se sám před Černým objevil Svěchota, ale ten vybíhajícího brankáře Nové Vsi překonat nedokázal. Z následné dorážky pak Kaprál nedokázal vměstnat míč mezi tři tyče.

 

Jak hosté zvyšovali tlak, tak začaly vznikat v jejich obraně okénka, do kterých domácí fotbalisté podnikali rychlé protiútoky. Od radosti z gólů je však připravil skvěle chytající křemežský brankář a trenér v jednom Radek Linha.

 

Domácím se nakonec podařilo utkání ubránit a dovést ho ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Chtěli jsme vyhrát a konečně zlomit smůlu v exhibici neproměněných šancí z předchozích zápasů, ale to se nám nepovedlo a stále se nedaří proměnit vyložené šance. Nová Ves si svou výhru vybojovala a zaslouží si ji.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - P. Cába [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] - D. Smejkal [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , E. Poula [-] - V. Borovka [-] , T. Hüttner [-] -

Sokol Křemže
R. Linha [-] , M. Matoulek [-] , J. Svěchota [-] , R. Kaprál [-] , J. Friš [-] , J. Fučík [-] , J. Troup [-] , M. Novotný [-] , P. Rienessl [-] , P. Snížek [-] , G. Filip [-]

ŽK: 71. N. Frühbauer - 71. P. Snížek .
Hráči zápasu: L. Veverka - R. Linha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pro mne rozhodně nejtěžší zápas, co se týče tipování. Kluci z Nové Vsi nám své kvality ukázali v sobotu a pokud zkvalitní finální fázi a zakončení, domácí zápas vyhrají. Každopádně jedna rada, bacha na Kapra (smích)

Tip: výhra domácích