3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty porazily i Vyšší Brod a navíc s nulou v zádech


Branky


33. T. Faltus , 40. M. Sycha , 60. M. Kravets
13

Minulé kolo vyznělo pro Malonty na jaře poprvé bez bodu. Hraničářise ale v nejrychlejší možný moment vrátili zpět na vítěznou vlnu, když porazili vyšebrodské Dynamo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubrava asistoval u obou branek domácích

Domácí Malonty na první šanci nečekaly příliš dlouho. Už ve čtvrté minutě rozehrával Doubrava roh z pravé strany, našel Kravetse, ten ale pálil hlavou nad. Hosté z Vyššího Brodu vsadili v první půli na protiútoky, které však končili na pozorné obraně domácího celku.

 

Ve třiatřicáté minutě padla první branka utkání. Na pravé straně si narazil Tomáš Faltus s Doubravou a první jmenovaný překonal křižnou střelou k levé tyči brankáře Rapčana – 1:0. Druhou branku domácí přidali pět minut před poločasovou přestávkou, když na půli hřiště vybojoval míč agilní Doubrava, vysunul do rychlého protiútoku Milana Sychu, který si kličkou položil brankáře a pohodlně do prázdné brány zvýšil na 2:0. Dvě minuty nato mohlo být v Malontech ještě veseleji, to by ale nesměl zasáhnout proti technické střele Sychy z trestného kopu hostující brankář.

Kravets přidal třetí branku

Obraz hry se ve druhém dějství nezměnil a domácí dál předváděli aktivní hru. Přesně po hodině hry rozehrávali rohový kop z pravé strany, míč letící od kopačky Sychy našel na zadní tyči Faltuse, ten ale hlavou trefil jen tyč. Následující roh už ale brankou skončil, když se u zadní tyče zjevil Mykola Kravets a hlavou zvýšil na 3:0. O chvíli později mohl přidat čtvrtou branku Doubrava, jenž vystřelil pumelici k pravé tyči, ale tu vyrazil Rapčan do bezpečí. Zbývající minuty už se jen dohrávaly a domácí si připsaly další tři body do tabulky. Navíc se dotáhli na svého soupeře na rozdíl tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Byli jsme celý zápas lepší a gólů mohlo být i víc. Hosté se sice snažili, ale v útoku byli prakticky bezzubí..

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, trenér: Sice jsme měli v nohách páteční zápas na domácím hřišti, ale i tak jsme se s tím měli poprat lépe. Nevybavuji si, že bychom vůbec nějak vážněji ohrozili domácí branku. Bylo to špatné, dělali jsme zbytečné chyby, vázla nám kombinace a neplnili jsme základní pokyny. Výsledek je ještě milosrdný. Naštěstí pro nás domácí některé situace před brankou nevyřešili dobře. A také si vylámali zuby na našem gólmanovi, myslím si, že tak tři góly chytil. Z naší strany jinak naprostá bída.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , O. Gloza [-] , J. Hajdák [-] , M. Kravets [-] , M. Kouba [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , A. Preusler [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Klíma [-] , F. Filip [-] , R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , J. Rohlík [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , J. Kohout [-] , P. Prochaska [-] , D. Poláček [-]

ŽK: 78. M. Kouba .
Hráči zápasu: J. Doubrava - D. Rapčan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), RAPČAN Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Malontští v Horní Plané sice těsně prohráli, doma si ale s Vyšebrodskými poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích