R. Bauer 50.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bauer jedinou brankou z padesáté minuty rozhodl o třech bodech pro Smrčinu


Branky


50. R. Bauer
22

Rozjeté Malonty ještě na jaře neprohrály, ale čekal je soupeř nejtěžší - dosavadní lídr tabulky Smrčina Horní Planá. Ta se před několika koly přehoupla přes Dolní Dvořiště a drží postupové místo s náskokem jednoho bodu. Malonty nakonec nedokázaly vstřelit ani branku a Smrčina si pozici lídra uhájila díky hubenému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní, ale tvrdý první poločas

Od začátku se hrál vyrovnaný zápas a bylo jasně vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Domácí si byli dobře vědomi toho, že Malonty mají na jaře oslnivou formu, a že toto utkání je pro ně zřejmě klíčové, což bylo na druhou stranu pro domácí svazující. První půle příliš fotbalové krásy tedy nepřinesla a diváci viděli spíše tvrdou hru a fauly, které kolikrát byly hodně za hranicí pravidel. Koncem poločasu měli domácí velkou šanci, když Bauer unikl po lajně, krásným centrem do vápna našel na zadní tyči hlavu Oškrdy, ten však mířil nad bránu. První půle tedy skončila bez branek a třemi žlutými kartami na straně hostů.

Bauer rozjásal domácí fanoušky

Do druhého poločasu domácí prohodili brankáře, když se do branky postavil navrátivší se Truhlář a Trančík šel do pole. A právě Trančík byl tím, kdo vybojoval balón u lajny pro Radka Bauera, který obešel dva obránce, navedl si míč na střed a krásnou střelou na zadní tyč nedal brankáři Malont šanci – 1:0! Poté se domácí zatáhli a soustředili se na bránění. Hosté se chvilku se změnou hry srovnávali, ale v 70. minutě si vytvořili velkou šanci na vyrovnání, kdy šel malontský útočník sám na Truhláře, toho však překonat nedokázal. Následně mohl dát klid na domácí kopačky Klik po centru Bauera, ale hlavičkoval nad bránu hostí. V posledních minutách tlak Malont gradoval, ale domácí se dokázali ubránit, a to i přímý kop těsně za vápnem, který skončil na zdi. Smrčina si tedy připsala veledůležité tři body za nejtěsnější možné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí mužstva: Čekal nás těžkej zápas a jsem rád, že ho kluci zvládli. Malonty byl nejlepší soupeř na jaře, který k nám přijel. Máme další důležité tři body. Dneska makal celý tým, ale hlavně Adam Kvasnička, který si řídil obranu, a zápas jsme dohráli s nulou.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Zápas byl takový jaký jsme očekávali, i když jsem od domácích po pravdě čekal trochu víc. Rozhodla jedna přesná střela domácích, my jsme ve druhé půli měli také několik gólových šancí, ale bohužel žádnou jsme neproměnili. Chyběli nám v záloze dva klíčoví hráči. Valiček musel odjet v průběhu zápasu a Sycha byl v práci.. bohužel. Kluci sice bojovali, zápas odjezdili, ale body to nepřineslo. Jinak si myslím, že zápasu by slušela spíš remíza.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
P. Trančík [-] - L. Parai [-] , J. Oškrda [-] , L. Brůha [-] , T. Klik [-] , M. Truhlář [-] , T. Komžák [-] , A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , J. Boháč [-] , A. Kvasnička [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , J. Hajdák [-] , M. Beneda [-] , R. Hatala [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , T. Faltus [-] , A. Olah [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 50. P. Trančík , 63. L. Parai - 11. J. Doubrava , 32. K. Beutl , 35. T. Faltus .
Hráči zápasu: R. Bauer , M. Truhlář , A. Kvasnička - J. Hajdák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLŠÁK Otakar (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

23. 5. 2018 13:56
Výhra domácích minimálně o 5 branek!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích