2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí znovu nedostalo gól a přeskočilo v tabulce Krumlov


Branky


20

Přídolí se od vítězství nad Vyšším Brodem daří a nejinak tomu bylo i v tomto zápase, kdy se domácím opět povedlo vynulovat střelce soupeře a zvítězit za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schwarz po pěkné akci otevřel skóre

Začátek utkání byl opatrný z obou stran, ale přesto se hosté dostávali více k zakončení. To však postrádalo přesnost a kolikrát i razanci, a tak Mittasch neměl sebevětší problém s jejich lapením. Šestadvacátá minuta přinesla první branku, když Radykhovskyy krásně uvolnil Jaroslava Píska, ten našel krásnou přihrávkou na malé vápno Petr Schwarze, pro nějž už nebyl problém dostat balón do poloprázdné brány – 1:0. Zbytek první půle se vrátil k již zavedené hře, která byla k vidění před první brankou utkání.

Radykhovskyy zvýšil na 2:0

Druhý poločas začal obdobně jako ten první skončil. První desetiminutovka nenabídla žádnou šanci. Zlom přišel až po hodině hry, kdy unikajícího Jaroslava Píska zastavil nedovoleně Doubek a za svůj prohřešek viděl červenou kartu. Z nařízeného přímého kopu branka nepadla. Ruslana Radykhovského však nepovedený přímý kop nemrzel příliš dlouho, protože už o čtyři minuty později se sám zapsal do listiny střelců, když prostřelil gólmana hostí mezi nohami po přihrávce od Schwarze – 2:0. Stejně jako tomu bylo v první půli, tak i v té druhé branka nic na předváděné hře z obou stran nezměnila. Zbytek utkání se jen dohrával a ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit takovou šanci, která by volala po brance. Přídolí tak zapsalo třetí výhru s čistým kontem v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Zápas jsme odjezdili všichni "po prdeli" a i se štěstím jsme si nechali tři body doma. Příští týden nás čeká doma Nová Ves, soupeř, kterému máme co vracet.




Sestavy


TJ Sokol Přídolí
- P. Schwarz [-] , P. Kučera [-] , J. Steidl [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , M. Kutlák [-] , V. Písko [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - M. Šimek [-] , M. Elfmark [-] , P. Lattner [-] , M. Strapek [-] , J. Čermák [-] , Z. Toman [-] , K. Šťastný [-] , D. Trapl [-] , J. Toman [-] , T. Bohatý [-]

ŽK: 39. P. Schwarz - 39. M. Votýpka . ČK: 60. Z. Doubek .
Hráči zápasu: P. Schwarz , R. Radykhovskyy .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou v hrobu, vyhráli jsme tam i my, a to je co říct. Navíc hosté na jaře sbírají body a nejspíše i hrají dobrý fotbal. Věřím, že se za hosty trefí modla feťáckých doupat Bohatý.1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů