Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájovští potřetí za sebou prohráli. Tentokrát nestačili na Malonty


Branky


17

Kájovští nemají na jaře formu, když prohráli tři zápasy z pěti. A ani ten šestý jim radost z vítězství nepřinesl. Třetí prohru v řadě uštědřily Kájovu Malonty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faltus poslal hosty do vedení

Domácí šli brzy do vedení zásluhou Maršálova průniku a následnou brankou z dorážka, ta však nebyla pro údajnou ruku uznána, a tak do vedení šli hned z protiútoku Malonty. Tomáš Faltus využil v jedenácté minutě nedorozumění domácí obrany s brankářem Galkem a Malonty vedly 0:1. V dalších minutách první půle bylo k vidění pár ojedinělých šancí, ale žádná v brance neskončila, a tak se šlo do kabin za vedení hostujícího celku.

Domácím se podařilo utkání zdramatizovat, vyrovnání však už nepřišlo

Po změně stran přišla brzy druhá branka v síti Kájova. V sedmačtyřicáté minutě si totiž Tomáš Faltus narazil se spoluhráčem a následnou střelu levou nohou z velké dálky poslal přesně k tyči – 0:2. V osmašedesáté minutě vedli hosté už o tři branky, když průnik malontského kapitána Sychy zakončoval z malého vápna úplně volný dorostenec Robin Hatala – 0:3. Domácí však stejně jako minulý týden ve Frymburku zbraně nesložili. Ve dvaaosmdesáté minutě se podařilo snížit po autovém vhazování Andreji Didkivskému, který se na malém vápně pohotově otočil a bodlem snížil na 1:3. O čtyři minuty později přišlo zdramatizování duelu, když trestný kop Wernera našel na přední tyči Ondřeje Maršála, který šikovně špičkou nohu poslal míč do sítě – 2:3. Vyrovnávací branku však domácí už vstřelit nedokázali, a tak potřetí za sebou neberou ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Už třetí zápas v řadě nás zrazuje zakončení a opět prohráváme a o to je to horší, když jde o souseda z tabulky. V závěru jsme ještě sahali po remíze...

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Dnes jsme vyhráli naprosto zaslouženě, byli jsme po většinu zápasu lepší a závěr jsme si zdramatizovali jen naší laxností.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-] , L. Mašek [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , R. Hatala [-] , M. Beneda [-] , O. Gloza [-] , M. Ovádek [-] , M. Kouba [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 84. P. Doubek , 90. V. Žilavý - 31. M. Ovádek , 52. K. Beutl , 89. M. Sycha , 90. M. Kouba .
Hráči zápasu: T. Faltus , K. Beutl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - ŽILAVÝ Petr (N), MALÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Kájov překvapivě padl ve Frymburku a pokud se Malonty sejdou, tak ztratí znovu. Kolik bodů, to nevím, ale tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích