2:1p.
(1:0)
80. R. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík měl zápas ve svých rukou, Klein však výstavním přímákem vyrovnal


Branky


22. O. Válek - 80. R. Klein
15

Světlík přivítal Novou Ves a čekalo se vyrovnané utkání. První vzájemný duel skončil 4:3 pro Novou Ves, a tak Dynamo chtělo svému soupeři porážku oplatit. To se dařilo až do 80. minuty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli zásluhou Válka do vedení

 

Do první šance se dostal zhruba po pěti minutách Válek, kterému přiťuknul míč Rýpar. Domácí patnáctka však svůj samostatný únik neproměnila. Následující minuty pak patřily hostujícímu celku, který měl několik po sobě jdoucích rohových kopů a také pár standardních situací v blízkosti světlické šestnáctky. Největší šanci měl na hlavě Cába, ale jeho koníček brankář Schwarz lapil. V devatenácté minutě pak pálil zpoza vápna Klein, který se dostal k odraženému míči po rohovém kopu, ale ani on neuspěl.

 

Ve dvaadvacáté minutě předvedli domácí rychlou akci, která začala u výkopu brankáře Schwarze. Následně míč získal Šedivý, pěkně vybídl do ulice Ondřeje Válka, který se už napodruhé nemýlil a s pomocí tyče dopravil míč za záda Pouli – 1:0.

 

Krátce po vstřelené brance mohl Válek udeřit potřetí, když dostal ideální pas od Rýpara za obránce, ale ve své šanci moc přemýšlel, a tak mu gólman zmenšil střelecký úhel a po střele chytil. Ve 26. minutě měli šanci hosté z rohového kopu, ale Borovka hlavičkoval těsně nad domácí bránu. Po půl hodině hry předvedl pěkný průnik Petr Píšek, kterého až za cenu žluté karty fauloval Frühbauer. Následný přímý kop Dědiče skončil nad brankou hostí.

Válek neproměnil další dvě šance, načež Klein vstřelil výstavní branku z přímého kopu

Začátek druhé půle vyšel hostující Nové Vsi, která mohla vyrovnat, ale samostatný únik hostující hráč neproměnil, když ho skvěle vychytal Schwarz. Po hodině hry se opakovala situace z první půle. Odražený balón po rohovém kopu napálil kapitán Klein nad.

 

V 63. minutě přišel krásný moment. Domácí matador F. Píšek napřáhl z dobrých 35 metrů a jeho střela orazítkovala břevno. Následnou dorážku Dědiče zablokovali hostující obránci. Chvíli nato zahrávali domácí aut na pravé straně, Rýpar vhodil Šedivému, ten mu vrátil, domácí dvanáctka odcentrovala a našla hlavu úplně volného Válka, ten však trestuhodně minul.

 

V 75. minutě mohl vyrovnat Frühbauer, když se dostal k míči na pravé straně a vypálil, Schwarz však předvedl vynikající zákrok nohou. Pět minut nato už se ale hosté radovali z branky, kdy Kellinger neodhadl situaci, těsně před vápnem fauloval a z následného přímého kopu vystřelil Rudolf Klein přímo do šibenice – 1:1.

 

V samotném závěru ještě mohl po Rýparově přihrávce skórovat Válek, který šel potřetí v utkání sám na brankáře, byl však zezadu tísněn obráncem, a tak jeho střela nebyla příliš razantní a Poula ji chytil.

Penaltová loterie skončila až v desáté sérii!

Penaltový rozstřel byl hodně zajímavý a dlouhý. Kopalo se deset sérií! Hned první pokutový kop neproměnil hostující hráč, načež domácí skórovali. V další sérii se trefily oba dva týmy. Třetí sérii neproměnil domácí Rýpar a jelikož hostující hráč proměnil, tak bylo srovnáno 2:2. Následujících pět sérií skončilo brankou až poté netrefili hosté. Kellinger mohl rozhodnout, ale ani on nedal, a tak se pokračovalo. Když pak v desáté sérii domácí gólman penaltu chytil, tak mohl rozhodnout Michal Chovančík. Míč napálil do pravé části branky a jelikož gólman Poula vybral opačnou stranu, tak Světlík získal bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Zbyněk Rýpar, hráč: Utkání bylo vyrovnané a oba týmy měly několik šancí ke skórování, zvlášť Válec (Ondřej Válek) mohl vstřelit mnohem víc gólů. Škoda, že Nová Ves vyrovnala, ale Ruda Klein to trefil parádně. Na penalty jsme pak už měli větší štěstí a na potřetí se je nám povedlo vyhrát. Věřím, že si domácí jarní neporazitelnost udržíme do konce sezóny.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Zápas se pro nás nevyvíjel vůbec špatně, hru jsme měli pod naší kontrolou. Domácí však z jedné z mála šancí v prvním poločase dokázali skórovat, proto jsme se dostali trochu pod tlak. Bohužel jsme dál neproměňovali, jak naskytnuté šance ze hry, tak šance ze standardních situací. Občas nás bohužel také zastavil aktivní domácí pomezní. Vyrovnání jsme se nakonec dočkali pěkným trestným kopem Kleina a jsme rádi za bod z tohoto hřiště, zápasy tam nejsou vůbec jednoduché. Bod navíc z penalt už bohužel nevyšel, alespoň ale diváci mohli vidět deset sérií.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] , P. Vincík [-] , M. Chovančík [-] , R. Šedivý [-] , O. Dědič [-] , M. Kellinger [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , J. Mondšpigl [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - P. Cába [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] - J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] , L. Veverka [-] - V. Borovka [-] , J. Bauer [-] , T. Hüttner [-]

ŽK: 29. R. Dekret , 56. P. Píšek , 80. M. Kellinger - 31. T. Hüttner , 84. J. Anderle st. .
Hráči zápasu: L. Schwarz , R. Dekret - R. Klein .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VINCÍK Jiří (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Světlík doma na jaře celkem dominuje a myslím si, že si poradí i s Novou Vsí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích