1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže díky drtivému závěru vyloupila Přídolí


Branky


15

Zajímavé utkání se hrálo v Přídolí, kam zavítala Křemže. Ta byla po většinu zápasu lepším týmem, ale do vedení šli domácí v jednapadesáté minutě. Dlouho to vypadalo, že tato branka bude vítězná, avšak hosté předvedli drtivý závěr a v poslední desetiminutovce třikrát udeřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas příliš fotbalové krásy a šancí nenabídl. Hosté si vytvořili v prvních dvaceti minutách stálý tlak, ale domácí Přídolí jej bez sebevětších problémů přečkalo. Poté se hra vyrovnala, šance se objevovaly jen ojediněle a branka už ve zbylých minutách nepadla. První půle tedy skončila bezbrankovou remízou.

Domácí vedli, ale hosté měli drtivý závěr

I druhý poločas se nesl ve stejném duchu a opět ho Křemže začala s větším procentem držení míče na kopačkách. Ovšem první, kdo udeřil, byl domácí tým. V jednapadesáté minutě si totiž křemežská obrana nerozuměla, čehož využil domácí kapitán Josef Písko, došel si pro míč před malé vápno a přehodil hostujícího brankáře Treteru - 1:0

 

Po obdrženém gólu hosté zařadili na vyšší rychlostní stupeň, ale stále ne a ne vstřelit vyrovnávací branku. Té se dočkali až v osmdesáté minutě, kdy se k míči dostal Radovan Kaprál a přesnou střelou z hranice vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací branka Křemži nakopla a o čtyři minuty později už domácí prohrávali. Ve vápně si našel míč Petr Klimeš a strhnul vítězství na stranu hostí - 1:2! A aby toho nebylo málo, tak o další čtyři minuty později se hosté znovu radovali z branky! Po několika faulech a následné červené kartě Marcela Duciuce se dokázal prosadit z přímého kopu Radovan Kaprál a upravil tak na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: V Přídolí jsme chtěli vyhrát, ale dlouhodobě se nám na přídolském hřišti nedaří, a tak jsme rádi, že jsme si odvezli 3 body. Bojovností až do konce jsme si došli pro vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , M. Kutlák [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , M. Duciuc [-] , J. Vaindl [-]

Sokol Křemže
J. Tretera [-] - V. Decarli [-] , J. Svěchota [-] , J. Matoulek [-] , R. Kaprál [-] , J. Fučík [-] , J. Friš [-] , M. Novotný [-] , J. Troup [-] , P. Kouba [-] , P. Snížek [-]

ŽK: 84. M. Duciuc - 30. P. Kouba , 71. J. Friš . ČK: 88. M. Duciuc .
Hráči zápasu: R. Kaprál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VÍTOVEC Tomáš (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Křemže bude chtít v Přídolí určitě vyhrát, kvality na to má.

Tip: výhra domácích