0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá si překvapivě snadno poradila s domácím Vyšším Brodem


Branky


22. T. Klik , 32. R. Bauer , 80. R. Bauer
9

Hned na úvod jara čekalo fanoušky pikantní utkání. Utkal se totiž druhý tým se třetím. Vyšší Brod by se v případě výhry dotáhl právě na sobotního soupeře z Horní Plané. Smrčina si však utkání pohlídala a náskok na Dynamo navýšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili dvakrát během devíti minut

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a brzy mohli otevřít skóre, když Klik našel krásnou přihrávkou za obranu Koritara, ale ten orazítkoval pouze tyč. Ve dvaadvacáté minutě se už hosté radovali, když se k balónu dostal Bednář, přihrál pod sebe na Tomáše Klika, který pěknou střelou pod břevno otevřel skóre – 0:1. O devět minut později už Smrčina vedla o dvě branky, když nařízený přímý kop krásně proměnil Radek Bauer 0:2. Více se v prvním půli nestalo, a tak do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Bauer se prosadil po krásném pasu Ryneše

I začátek druhé půle patřil opticky hostující Smrčině, která byla častěji na balónu a domácí se dostávali do šancí jen sporadicky. Deset minut před koncem poslal Ryneš krásný pas na Radka Bauera, který obešel domácího brankáře Rapčana a pohodlně do prázdné branky zvýšil na 0:3. Následující minuty už neměly s fotbalem nic moc společného. Hráče nezajímal tolik míč, jako nohy soupeře, a tak byla hra často přerušovaná. Sudí Holub mohl několikrát vytáhnout žlutý kartonek, ale neučinil tak. Hra byla čím dál, tím víc ostřejší a nebezpečnější. Hráče zastavil až hvizd ukončující utkání, které vyhrála Smrčina v poměru 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, hrající trenér: Do jara nevstupujeme ve vůbec dobré situaci. Nemám k dispozici pět hráčů, se kterým jsem jednoznačně počítal do základu. Čtyři jsou zranění a jeden skončil, že už ho fotbal prý nebaví, aniž by pořádně něco řekl. Jasně to ilustruje to, že jsem si obvázal všechno, co se dalo a vlezl sám na hřiště. Kdysi zraněné koleno ale po dvaceti minutách ukázalo, že to nebyl dobrý nápad. Takže si akorát odnáším zdravotní problémy. Horší ale je, že se zranil další důležitý hráč Tomáš Račák a prognóza zatím nevypadá dobře. Uvidíme v týdnu po vyšetření. Jinak Horní Planá vyhrála naprosto zaslouženě, byla agresivnější, důraznější, vyhrávala všechny důležité souboje, chtěla prostě vyhrát. Sice nám chybí půlka osy týmu, ale měli jsme se k tomu postavit jinak. Většinu zápasu jsme vypadali, že hrajeme jen z povinnosti a je nám jedno, jak to dopadne. To mě hrozně štve. Záležitost s vodou, o které mluvil kolega z Plané, mě mrzí a za Dynamo se omlouvám. Doneslo se to ke mně až ex post. Ale že bychom neunesli porážku a vypínali vodu? Porážku jsme unesli, z výše řečeného je jasné, že jsme mohli maximálně překvapit. Takoví chudáci opravdu nejsme, abychom se takhle mstili, to se musím trochu ohradit. Nadneseně to odpovídá naší situaci, když se to s...., tak se to s....

TJ Smrčina Horní Planá
Radek Bauer, útočník: Podle mého, jsme už od začátku byli lepším týmem. A měli jsme větší chuť do fotbalu. Druhý poločas jsme měli také pod kontrolou a Vyšší Brod se nemohl dostat do nějaké vyložené šanci. Po třetí vstřelené brance už to nebyl fotbal, ale doslova "kopaná", nesmyslné fauly, už opravdu k fotbalu nepatří. Ke konci už to nemělo s fotbalem nic společného. Hráče zajímali jen nohy. Což také z velké části zavinil hl.rozhodčí. Ještě chci k tomu dodat - jestliže domácí tým neunesl porážku a vypojil teplou vodu, tak opravdu klobouk dolů. Na závěr bych rád pochválil naši obranu.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Klíma [-] , F. Filip [-] , R. Bartoň ml. [-] , J. Rohlík [-] , T. Račák [-] , J. Straka [-] , R. Bäuml [-] , M. Vančura [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - J. Boháč [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , L. Parai [-] , A. Kvasnička [-] , T. Klik [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , A. Kvasnička [-]

ŽK: 31. D. Rapčan , 58. V. Pomije - 25. L. Parai .
Hráči zápasu: R. Bauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - PROCHASKA Petr (N), OLŠÁK Otakar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Stanislav Přívratský
Tip experta: remíza

Tady tipuji remízu 2:2, kdy o druhým bodu rozhodnou penalty a bod zůstane ve Vyšším Brodě.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích