3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přídolí deset minut před koncem srovnalo a vyhrálo na pokutové kopy. Za hostující celek se dvakrát prosadil mladičký Tomáš Pavlík


Branky


0

PŘÍDOLÍ - Domácí Sokol přivítal frymburské béčko v souboji o devátou příčku. Zápas byl z obou stran vyrovnaný, a tak dospěl až k pokutovým kopům. V penaltách domácích prostřídali brankáře a slavili bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlík poslal hostující celek do vedení

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, avšak úvodní branku zápasu vstřelili hosté. Ve čtyřiadvacáté minutě totiž utekl domácím obráncům po křídle Tomáš Pavlík a chytrým lobem přehodil vyběhnuvšího brankáře Puritschera – 0:1. Domácí se nadále snažili ohrozit frymburskou svatyni stráženou brankářem Mertlem, ale bez výsledku. Buď hráči Přídolí netrefili zařízení, nebo nezpracovali přihrávku, a tak první půle skončila vedením hostujícího Frymburku.

Dvořák vyrovnal na 2:2

Přídolí po pěti minutách druhého poločasu vyrovnalo gólový účet utkání na 1:1, když Josefa Píska vyslal dlouhým nákopem jeho bratr Jan Písko a první jmenovaný nekompromisní ranou prostřelil Mertla. Vyrovnaný stav ale netrval příliš dlouho. V jednašedesáté minutě totiž vrátil vedení frymburskému béčku agilní Tomáš Pavlík a bylo to 1:2. Domácí se pak ze všech sil snažili vyrovnat, a to se jim nakonec povedlo deset minut před koncem utkání, kdy přesný Radykhovského pas našel Dimitrije Dvořáka, který poslal míč mezi nohami brankáře Mertla do sítě – 2:2. Vyrovnaný stav vydržel i zbývajících deset minut, a tak o tom, kdo bude brát bod navíc, musel rozhodnout penaltový rozstřel.

 

V utkání se objevil ještě jeden zajímavý moment, a to když hostující Koza při pokusu odehrát balón sestřelil domácího hráče, který se v bolestech potácel na trávníku. Tento nevybíravý zákrok se rozhodl domácí trenér potrestat svými silami, když vběhl na hřiště a chtěl hostujícímu hráči vrazit několik ran. Vše se ale obešlo bez násilí a rozhodčí Kozovi ukázal žlutou kartu.

Domácí prostřídali brankáře a slavili vítězství

Domácí na penaltový rozstřel prostřídali brankáře, když Puritschera nahradil Mittasch a nakonec se tato brankářská rošáda domácímu trenérovi vyvedla, neb Přídolí svého soupeře porazilo na penalty 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, TJ Sokol Přídolí: I přes převahu, kterou jsme předvedli od úvodního hvizdu, jsme museli dvakrát dohánět gólové manko. Nepřesnost ve finální přihrávce a v zakončení znamenala zbytečné ztráty míčů a góly, které byly trestem za naší nepřesnost. Děkuji klukům, že jsme se na posledním zápase sešli v takové sestavě a doufám, že na jaře budeme pokračovat ve výkonech z posledních zápasů.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Myslím si, že zápas dvou týmu z druhé poloviny tabulky byl vyrovnaný. Oba týmy trápily nepřesné přihrávky a také jejich zpracování. Hlavní příčinou bylo hřiště, na kterém se hrálo. Domácí se do svých šancí dostali po standardních situacích. My jsme využívali rychlonohé útočníky Pavlíka s Rillichem. Po celý zápas se nikdo do tlaku nedostal. Po druhém obdrženém gólu jsme si vytvořili několik situací, které volaly po gólu, ale míč jsme do sítě domácích nedostali. Rozhodly tedy penalty, po kterých se radovali hráči Přídolí.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - P. Gamba [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , M. Kutlák [-] , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-] , P. Mittasch [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Mertl [-] - F. Fatura [-] - F. Malina [-] - D. Antl [-] , V. Tomka [-] , J. Pecha [-] , J. Rillich [-] , T. Pavlík [-] , M. Pompe [-] , M. Glos [-] , B. Vágner [-]

ŽK: 20. R. Radykhovskyy , 37. J. Písko , 63. J. Písko - 36. R. Mertl , 61. F. Mertl , 79. F. Fatura , 84. M. Koza , 90. J. Rillich .
Hráči zápasu: T. Pavlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STEIDL Jaroslav (N), MATUŠ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.