Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves zvládla přestřelku s Lipnem


Branky


1

NOVÁ VES – Domácí béčko přivítalo nováčka z Lipna, kterému se přestalo dařit. Naopak domácí se drží po loňském posledním místě v klidu ve středu tabulky. Samotné utkání pak zvládli díky dvěma dvoubrankovým střelcům – Louckému s Varonem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loucký se dvakrát prosadil

Utkání bylo v prvních dvaceti minutách vyrovnané a šance se objevovaly na obou stranách. Skóre se však podařilo otevřít domácím, kteří v osmadvacáté minutě potrestali obrovskou chybu hostujícího gólmana Krahulce, který chytil dlouhý balón z kopačky Anderleho, chtěl míč zalehnout, ale ten mu vypadl a důrazný Václav Loucký otevřel skóre – 1:0. Druhou branku přidali domácí těsně před koncem první půle, konkrétně ve čtyřiačtyřicáté minutě. Nákop z obrany prodloužil Borovka na Václava Louckého, který postupoval sám na kapitána Březinu, kterému udělal kličku a poslal míč k levé tyči, kde na něj brankář Krahulec nedosáhl – 2:0.

Lipenští byli blízko k bodům, ale nezbýval jim čas

Do druhého poločasu vstoupili lépe novoveští, kteří ve 49. minutě navýšili svůj dvoubrankový náskok. Dlouhý Hüttnerův aut prodloužil Borovka na Alessandra Varona Izu, který hlavou nedal brankáři šanci – 3:0. Lipnu se podařilo snížit v devětapadesáté minutě, kdy napřáhl z dobrých dvaceti metrů Vlastimil Březina a jeho přízemní střela k pravé tyči skončila v síti – 3:1. Lipenští se v devětasedmdesáté minutě dotáhli dokonce na rozdíl jediné branky, když únik Panského zastavil ve vápně nedovoleně Pouzar a rozhodčí odpískal pokutový kop, který Marek Schober s obrovskou dávkou štěstí proměnil. Poula penaltu totiž chytil, ale vyrazil míč pouze na hlavu Schobera, který se napodruhé nemýlil – 3:2. V 87. minutě měli domácí výhodu rohového kopu, který propadl až k A. Varonovi Izovi a domácí hráč, jehož kořeny sahají do Kolumbie, ramenem zvýšil na 4:2. Dvě minuty nato napřáhl z rohu vápna Milan Víšek a jeho střela s velkou dávkou štěstí prošla přes několik hráčů až do sítě – 4:3. Lipnu už však nezbýval čas, a tak domácí udrželi těsný náskok a dostali se před Lipno na pátou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Hosté se snažili hrát kombinační fotbal, což jim často i vycházelo, ale nedotáhli finální fázi, kterou my jsme naopak měli efektivní. Na konci zápasu sahali i po vyrovnání, ale bojovností jsme výsledek udrželi. Tři body ale putují jednoznačně za našim trenérem a doufáme že brzo bude zase s námi na lavičce!




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - R. Klein [-] , D. Kříž [-] , V. Pouzar [-] - A. Varon Iza [-] , V. Loucký [-] , D. Smejkal [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] - T. Hüttner [-] , V. Borovka [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - P. Csavoj [-] , L. Fenc [-] , L. Macák [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , Z. Skípala [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-]

Hráči zápasu: E. Poula , V. Loucký , A. Varon Iza - V. Březina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - VEJVODA Jiří (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 10. 2017 15:18
Tady to je taky hodně těžký zápas, Nová Ves se trochu zvedla, ale přesto věřím ve výhru Lipna.