R. Linha 64.
1:2p.
(0:0)
56. R. Klein
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 12:00

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pod Kletí bylo vyrovnané, rozhodnout musely penalty


Branky


64. R. Linha - 56. R. Klein
0

KŘEMŽE - Druhé derby v devátém kole bylo na programu v neděli 22. října. V pravém podzimním počasí přivítala Křemže odvěkého rivala z Nové Vsi. Hosté zkraje druhé půli šli do vedení, ale krátce poté vyrovnával domácí trenér Linha na 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Derby bylo vyrovnané už od úvodního hvizdu rozhodčího Petrouška. Divácky bylo atraktivní, neb se hra přelévala ze strany na stranu, jen více šancí chybělo. Naopak co nechybělo byly žluté karty, těch padlo za celý zápas sedm! První velkou šanci utkání měli po standardní situaci domácí, ale míč orazítkoval pouze tyč. Nová Ves se snažila hrát na rychlé protiútoky, žádný však nedotáhla do konce. První půle tak skončila bez branek, 0:0.

Po brance na každé straně

Druhý poločas začal brankou. V šestapadesáté minutě se totiž po faulu na Březinu trefil z volného přímého kopu Rudolf Klein. Jeho brance pomohla teč domácí zdi a míč zaplul do sítě – 0:1. Netrvalo dlouho, konkrétně osm minut, a bylo srovnáno. Střelu Snížka z levé strany vápna hostující brankář Švarz pouze vyrazil k nohám Radka Linhy a bylo srovnáno 1:1. Domácí pak měli několik dalších šancí na strhnutí vítězství na svou stranu, ale novoveské fotbalisty podržel jejich brankář Švarc, který chytil několik tutovek a po zásluze byl zvolen za nejlepšího hráče utkání. Když už další branka nepadla, tak musel přijít na řadu penaltový rozstřel.

Veverka vstřelil rozhodující gól, Troupa vychytal Švarc

Penalty kopali za Novou Ves Kříž, Poula, Cába, Březina a Veverka, který dal rozhodující penaltu. Švarc totiž chytil pokus Jakuba Troupa a o tom, kdo bude brát bonusový bod, bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Do Křemže jsme jeli s vidinou získání alespoň jednoho bodu a jsme rádi, že se nám povedla i nadstavba s vyhranými penaltami. Utkání bylo hodně o soubojích, ale myslím si, že po průběhu, je remíza pro oba týmy zasloužená. Chtěl bych ocenit a poděkovat i klukům, kteří nám buďto přišli pomoct před zápasem Á týmu nebo si s námi šli zahrát po delší době bez zápasu.



Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - V. Anderle [-] , T. Matějka [-] , D. Čížek [-] , V. Novák [-] , M. Novotný [-] , A. Severa [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , S. Brabec [-] , P. Snížek [-]

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] , V. Jungwirth [-] - R. Klein [-] , D. Kříž [-] - D. Smejkal [-] , J. Klein [-] , L. Veverka [-] , V. Loucký [-] , P. Cába [-] , T. Březina [-] - V. Borovka [-]

ŽK: 35. P. Rienessl , 84. J. Troup - 18. J. Klein , 54. D. Smejkal , 62. V. Borovka , 86. T. Březina , 88. V. Loucký .
Hráči zápasu: T. Švarc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - REITINGER Jiří (N), POUZAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.