3:1
(2:1)
6. V. Písko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 12:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves slaví, porazila Přídolí


Branky


17. V. Loucký , 43. L. Veverka , 85. V. Borovka - 6. V. Písko (p.)
0

Přídolí v posledních dvou zápasech bralo tři body a na své výkony chtělo navázat také v Nové Vsi. Domácí v minulém zápase podlehli vysoko Kájovu a ani do zápasu s Přídolím nevstoupili moc dobře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přídolí udeřilo z penalty

Zápas pro domácí Novou Ves začal velmi špatně. Již v šesté minutě totiž fauloval domácí Kříž protihráče ve vápně a rozhodčí Šudoma odpískal pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Vladislav Písko a Přídolí vedlo 0:1. Domácím ale inkasovaná branka na sebevědomí neubrala a postupem času se dostavil i klid na kopačky.

 

V sedmnácté minutě bylo vyrovnáno! Březina poslal průnikovou přihrávkou na zteč Václava Louckého, který si míč posunul a vystřelil přesně pod břevno, o které se míč otřel – 1:1. Poté se hrál vyrovnaný fotbal. Za zmínku snad stojí jen šance Borovky, který po trestném kopu Kleina hlavičkoval sám před brankářem, ovšem mimo.

 

Druhá branka utkání přišla těsně před poločasovou přestávkou. Ve 43. minutě dostal Šmejkal dlouhý pas na pravé křídlo, před ním však zasáhl ještě obránce hostí a míč zastavil těsně před autovou čarou. V ten moment mu míč uloupil Loucký, nacentroval po zemi do vápna, kde číhal Lukáš Veverka a střelou k tyči poslal domácí do vedení – 2:1.

Druhý poločas nabídl mnoho šancí

Druhý poločas domácí polevili a Přídolí začalo vystrkovat růžky. Pochopitelně totiž chtělo nepříznivý stav zvrátit ve svůj prospěch. První šanci však měli domácí, kteří díky Veverkovi mohli jít do dvoubrankového vedení. Veverka však těsně minul. Poté se k několika šancím dostali také hosté. Po dobrých kombinacích se dvakrát dostali ve vápně ke střele, ale na Poulu si nepřišli. Brankář se zaskvěl také na druhé straně, kdy střelu Šmejkala reflexivně vytáhl mimo tři tyče. V pětaosmdesáté minutě už byl však Puritscher krátký. Trestný kop Kleina našel Vlastimila Borovku, který si míč zpracoval a zakončil k levé tyči – 3:1. V samotném závěru mohli hosté snížit, ale únik jednoho z hostujících útočníku brankář Poula chytil.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Pro nás velice důležité tři body. Bylo to bojovné utkání, ale naštěstí jsme proměňovali svoje šance a Přídolí doma porazili. Musím ale pochválit i soupeře, který i s málo hráči na střídání bojoval až do konce. Snad se nám podobný výsledek podaří i v derby příští týden.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: I přesto, že jsme se brzy dostali do vedení, hru jsme v naší režii neměli. Spousta nepřesností a nedůrazu nás stála tři branky. Možná, kdybychom proměnili i naše další šance, mohli jsme se z vítězství radovat my.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Šusta [-] , R. Klein [-] , D. Kříž [-] , R. Postl [-] - V. Loucký [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , P. Cába [-] - V. Borovka [-] , T. Hüttner [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Steidl [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , T. Šimek [-] , M. Kutlák [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-]

Hráči zápasu: E. Poula , D. Kříž .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - POUZAR Jan (N), BROŽ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.