Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Světlík slaví první výhru v sezóně, překvapivě snadno si poradil s Lipnem


Branky


15. R. Dekret , 40. O. Válek , 55. I. Gondek , 73. F. Píšek , 83. J. Houska - 27. L. Fenc , 67. Z. Skípala
0

Domácí udělali v sestavě výrazné změny a nikdo nevěděl, jak se s tím hráči popasují. Změnám se nevyvarovali ani na Lipně. Lipenští totiž postrádali například kapitána Březinu a dalšího obránce Kordíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dekret vstřelil dvě branky, jednu do sítě soupeře, jednu do vlastní

Utkání na Světlíku začalo s drobným zpožděním, neb rozhodčí Zloch přijel o pár minut později. Hosté z Lipna chtěli brzy vstřelit branku, a tak byli v první minutách aktivnější. Hrozili zejména z rohových kopů, ale gól vstřelit nedokázali. Naopak domácí přesně po čtvrt hodině skórovali! Hned první rohový kop Světlíku, zahrávaný Dědičem, našel na přední tyči Romana Dekrete, který nadvakrát překonal Zvonaře a Světlík vedl 1:0.

 

V sedmadvacáté minutě se po sérii rohových kopů podařilo Lipnu vyrovnat. Branka to byla šťastná neb míč propadl malým vápnem až k Romanu Dekretovi, který si vstřelil smolně vlastní gól. Ten byl připsán Luboši Fenclovi1:1. Domácí trenér Gondek vyčítal gólmanovi Vincíkovi malý důraz při této brance. Vincík svého trenéra potěšil o pár minut později, kdy chytil stoprocentní šanci Panskému, který šel na Vincíka sám, ale ten se bleskurychle položil na zem a míč vyrazil. Hosté pak měli ještě jednu šanci, ale Vincík se opět vytáhl parádním zákrokem.

 

Ve 40. minutě si na půli hřiště nechtěně narazil P. Píšek s Dědičem, první jmenovaný postupoval s míčem k vápnu hostí, kde vysunul Ondřeje Válka, který zachoval klidnou hlavu a poslal Světlík do vedení – 2:1. Domácí mohli vést větším rozdílem, ale Šedivý ve dvou šancích neskóroval, a tak poločas skončil 2:1.

I. Gondek vstřelil parádní branku

Do druhé půle nasadil světlický trenér Ivana Gondeka, který vystřídal R. Šedivého. A Gondek se svému trenérovi odvděčil parádní brankou! V 55. minutě si hlavou skvěle zpracoval letící míč od Mondšpigla a z halfvoleje poslal Světlík do dvoubrankového vedení – 3:1. Lipenští zaskočeni další brankou začali čím dál, tím více kazit a najednou Světlíku bylo plné hřiště. V 67. minutě už to bylo ale opět o gól. Další z mnoha rohových kopů našel na zadní tyči Zdeňka Skípalu, který snížil na 3:2.

 

Domácí hráli s velkou chutí a v 73. minutě skórovali počtvrté. P. Píšek vybojoval balón na své polovině, přihrál ho na útočníky, kteří si chvíli vyměňovali balón, ten se pak dostal k Františku Píškovi, jenž udělal kličku obránci a následně propálil brankáře Zvonaře – 4:2.

 

Zmar. Tímto slovem by se dalo charakterizovat lipenské snažení. Lipenští měli velký problém s hřištěm, a i proto v jejich hře bylo mnoho nepřesností. Většina rozehrávek a přihrávek končila na kopačkách domácích nebo v zámezí a Lipno tak nemělo žádnou větší příležitost ke skórování. Světlíku se ale na druhé straně skórovat podařilo. Po vybojovaném přímém kopu se přesnou přízemní střelou k tyči prezentoval Jan Houska a domácí vedli už 5:2. To se psala 83. minuta a domácí už tento příznivý výsledek dotáhli do konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér TJ Dynamo Světlík: Ze soupeře jsem já osobně měl velké obavy a po razantních změnách v sestavě a dodržení taktiky se nám konečně podařila přerušit šňůra porážek. Děkuji celému teamu za maximální nasazení a tři body.

FC Lipno nad Vltavou
Ondřej Panský, FC Lipno: K zápasu jsme přijeli bez třech obránců ze základu, po zápasech na parádních hřištích jsme si celý zápas vlastně zvykali na odskoky, nerovnosti, šikmost celé plochy. Celkově to nebylo šťastné utkání, dělali jsme celkem dost chyb jak vepředu, tak vzadu. Rozhodoval určitě výkon týmu, ale především se to odvíjelo od špatného terénu, což není na Světlíku nic nového. Ovšem my známe své kvality a jako nováček si vedeme slušně a budeme se toho držet.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
P. Vincík [-] , M. Kellinger [-] , L. Vrábel [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , J. Houska [-] , I. Gondek [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

FC Lipno nad Vltavou
P. Zvonař [-] - M. Schober [-] , L. Fenc [-] , P. Šumbera [-] , P. Sládek [-] , L. Macák [-] , O. Panský [-] , M. Hamburg [-] , K. Krauskopf [-] , M. Víšek [-] , P. Csavoj [-]

Hráči zápasu: P. Vincík , F. Píšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZLOCH František - VINCÍK Jiří (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.