Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov si smlsnul na Nové Vsi, dvakrát se trefil Kolaj


Branky


0

Kájovští měli po prohře v Malontech co napravovat, a to se jim také povedlo. Nová Ves posílena o hráče z A týmu si odvezla výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:1 první poločas

Do utkání vstoupili hosté nejlépe jak mohli. V páté minutě předvedl nádherné sólo Tomáš Hüttner, který s míčem z pozice levého obránce, na které zaskakoval, prošel přes celé hřiště až na malé vápno, odkud poslal Novou Ves do vedení – 0:1.

 

Vyrovnání přišlo až v sedmadvacáté minutě. Pas Petříka našel Lippla, jehož centr našel na zadní tyči Čabelu, který sklepl na Luigiho Kolaje a ten zblízka vyrovnal na 1:1. Čtyři minuty nato už domácí Kájov vedl. Po faulu na Maška se kopal trestný kop. Míč si postavil David Čabela a prudkou ranou rozvlnil síť – 2:1. O dalších šest minut později vstřelili domácí další branku. Kolmice Žilavého našla rozběhnutého Lubomíra Maška, který obešel brankáře i obránce na brankové čáře a upravil na poločasových 3:1.

3:1 druhý poločas = 6:2 pro Kájov

Deset minut po začátku druhé půle vedli Kájovští už o tři branky. Čabela zachytil ve středu hřiště míč a vyslal do rychlého brejku Andreje Didkivského, který z pravé strany našel přesným centrem Luigiho Kolaje, a ten placírkou zvýšil na 4:1.

 

V šestasedmdesáté minutě přišlo snížení, kdy se po rohovém kopu prosadil hostující Vlastimil Borovka, pro kterého to byla čtvrtá branka v sezoně – 4:2. Domácí si ale vzali tříbrankové vedení zpět hned vzápětí. V téže minutě totiž našel Doubek zpětnou přihrávkou Jana Lippla, který bombou zvýšil na 5:2. Dvě minuty nato našel Čabela pěknou kolmicí rozběhnutého Lippla, ten se uvolnil ve vápně a přihrál volnému Petru Najbrtovi, který upravil na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Dobře kombinující soupeř nás v útočné fázi moc nepřekvapil a my se po nevydařeném předcházejícím zápase konečně rehabilitovali a to i střelecky.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Co k zápasu napsat... Určitě se nedá vymlouvat na nedostatek hráčů nebo slepenou sestavu, soupeř byl lepší a porazil nás zkušeností. V zápase snesla nějaké vyšší měřítko jen obrana, i když paradoxně dostala 6 gólů. Soupeři můžeme tedy jen pogratulovat a vše napravit v dalším domácím zápase s Přídolím.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , P. Najbrt [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-] , J. Lippl [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - J. Anderle ml. [-] , D. Kříž [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Klein [-] , P. Cába [-] , V. Loucký [-] - V. Borovka [-] , T. Hüttner [-] , N. Frühbauer [-]

Hráči zápasu: D. Čábela , L. Kolaj - T. Hüttner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reitinger Jiří - KORBEL Karel (N), POUZAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.