Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček porazil lídra soutěže! Krauskopf sestřelil svůj bývalý tým dvěma brankami


Branky


0

Dosud neporažený Vyšší Brod zavítal na lipenské derby na půdu nováčka FC Lipno. Domácí v zápase ani jednou neprohrávali a dokráčeli ke třem velmi překvapivým bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomije srovnal krátce před pauzou

Na zápas se přišlo podívat víc sto lidí, kteří viděli od prvních minut velmi kvalitní fotbal. Utkání začalo opatrněji a hrálo se od vápna k vápnu bez vyložených šancí.

 

Dříve se oklepali domácí, kteří šli již ve třinácté minutě do vedení! Milan Víšek poslal parádní přihrávku z křídla na střed, kde se nacházel Miroslav Hamburg a levačkou vystřelil přesně k tyči. Hosté se marně dožadovali odpískání postavení mimo hru, neb útočník domácích si ofsajdovou past skvěle pohlídal a domácí tak vedli 1:0.

 

Hosté znervózněli, neb to pro ně byla úplně nová situace. Vyšebrodští totiž za celý podzim nikdy neinkasovali jako první. Nervozita na kopačkách hostujícího celku pominula pět minut před poločasovou pauzou. Dynamo se po pěkné kombinaci dostalo až na penaltu, odkud trochu se štěstím vyrovnal Václav Pomije 1:1.

Krauskopf sestřelil svůj bývalí tým

Druhá polovina začala menším tlakem hostujícího týmu, který byl psychicky posilněn vstřelenou brankou do šatny. Hosty také hnali fanoušci, kterých na Lipno přijelo opravdu mnoho. Gól však hosté nevstřelili, naopak inkasovali. V pětapadesáté minutě přišel první moment Karla Krauskopfa, který ještě v loňské sezóně dělal právě ve Vyšším Brodě kapitána. Krauskopf obdržel za půlící čárou přihrávku, míč si posunul mezi tři obránce hostí až do vápna, odkud překonal padajícího Rapčana a domácí znovu vedli – 2:1!

 

Přesně po hodině hry dostali hosté šanci srovnat, kdy po ruce ve vápně rozhodčí Adamovič odpískal pokutový kop. Míč si postavil T. Račák, ale Krahulec ho skvěle vychytal, a to včetně dorážek, které následovaly po penaltě. Sedm minut nato se slova ujal opět Karel Krauskopf. P. Csavoj zatáhl míč, vystřelil z vápna, jeho střela byla zblokována přesně na kopačky Krauskopfa, který se ani podruhé nemýlil – 3:1.

 

Závěr utkání byl hodně bojovný. Hosté si vypracovali několik šancí, ale ty pochytal výborně chytající Krahulec. Nestačil pouze na hlavičku Roberta Bäumla z 84. minuty, který se trefil přímo do šibenice a upravil tak na konečných 3:2 pro domácí Lipno.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Dnes nás čekal nejofenzivnější soupeř přeboru, což znamenalo těžké utkání. Bojovali jsme až dokonce jako jeden. Soupeř nás hodně tlačil, přijeli si k nám pro body, které jsme jim rozhodně darovat nechtěli. Obrana fungovala výborně, záloha nám také hrozně vypomohla jak směrem dozadu, tak i dopředu. O útoku ani nemluvím, ten jsem vůbec nepoznával ( v dobrým slova smyslu). A brankář Krahulec? Parádní výkon, zneškodnil několik střel a hlavně chytil penaltu.

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, vedoucí týmu FK Dynamo Vyšší Brod: Ani s odstupem se mi nehodnotí utkání dobře. Se vší úctou k Lipnu, pokud pomýšlíme na ty nejvyšší příčky, jednoznačně musíme takové soupeře porážet. Lipno si život příliš nekomplikovalo. Hrálo ze zajištěné obrany a soustředilo se na brejky, především po dlouhých nákopech. První branku vstřelilo prakticky z prvního vážnějšího útoku. My jsme hráli špatně, přesně tak, jak jsme neměli. Dělali jsme pravý opak toho, co jsme si řekli. Chyběla nám lehkost, hledali jsme zbytečně složitá řešení situací a kombinaci jsme povětšinou vedli přes prostory, ve kterých je Lipno silné a má ty nejlepší hráče. Nic kloudného jsme nevymysleli, a to se nezměnilo ani ve druhé půli, kdy jsme navíc ještě za stavu 2:1 pro soupeře neproměnili penaltu



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
- P. Březina [-] , L. Macák [-] , O. Panský [-] , M. Hamburg [-] , K. Krauskopf [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-] , R. Krahulec [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - J. Rohlík [-] , F. Klíma [-] , L. Rapčan [-] , F. Kročák [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , J. Gondek [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

ŽK: 33. K. Krauskopf , 85. P. Csavoj - 85. L. Rapčan .
Hráči zápasu: R. Krahulec , K. Krauskopf .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KRÁTKÝ Marcel (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.