4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov letos poprvé padl, Malonty slaví cenné vítězství


Branky


44. T. Faltus , 51. T. Valiček , 55. A. Olah , 78. T. Valiček (p.) - 15. O. Maršál , 43. D. Čábela
0

Trápící se Malonty přivítaly dosud neporažený Kájov. Domácí se sešli na poslední chvíli, ale zápas pak stál za to.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát skórovali

Utkání začalo s drobným zpožděním, neb domácí nebyli kompletní. Poté, co rozhodčí Kemény foukl do píšťalky poprvé, tak míč patřil hostím. Ti šli hned v patnácté minutě do vedení, které obstaral po centru Petříka Ondřej Maršál a bylo to 0:1. Hosté svůj náskok navýšili krátce před poločasovou pauzou, konkrétně tedy ve třiačtyřicáté minutě. Rozhodčí nařídil po faulu jednoho z domácích trestný kop, míč si postavil Čer, letící míč propadl až k Davidu Čabelovi, který střelou do šibenice zvýšil na 0:2. Domácí se ale oklepali velmi brzy. Krátce po rozehrání přišel špatný výkop gólmana a následná chyba stopera Kájova. Míče se zhostil Tomáš Faltus a pohodlně do prázdné brány snížil na poločasových 1:2.

Mladičký Olah vystřelil Malontům tři body

Ve druhém poločasu domácí zlepšili svůj výkon a stříleli branky už jen oni. V jednapadesáté minutě bylo srovnáno! Faltus unikl kájovským obráncům, předložil míč mladému Olahovi, který naservíroval míč na zlatém podnose před prázdnou bránu Tomáši Valičkovi, jenž srovnal na 2:2.

 

Čtyři minuty nato už Malonty vedly! Nepovedená střela jednoho z domácích fotbalistů našla na zadní tyči patnáctiletého Adriana Olaha, který z úhlu vsítil vedoucí a zároveň vítěznou branku Malont – 3:2.

 

Kájov se snažil srovnat a šancí na to měl dost. Tyč trefil po rohovém kopu Němec a po něm také I. Didkivský. Samostatný únik A. Didkivského brankou taky neskončil, toho totiž skvěle vychytal Bílý. Na konci zápasu ještě měl šanci Čabela, ale toho na brankové čáře zastavil opět Bílý.

 

Malontům se podařilo pojistit vítězství v osmasedmdesáté minutě, kdy Němec fauloval ve vápně Valička. Za sporný moment rozhodčí Kemény odpískal penaltu, kterou Tomáš Valiček proměnil a domácí se tak mohli radovat z velmi cenného vítězství 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí týmu TJ Hraničář Malonty: Nemyslím si, že byl zápas tak jednoznačný, jak ho hodnotí kolega z Kájova. Hosté měli velmi dobré příležitosti ke skórování, ale dvakrát nás skvěle podržel gólman Bílý a při dalších dvou příležitostech jsme měli i dobře postavené tyče. Ale větší chuť vyhrát a bojovnost celého týmu, nakonec rozhodla. Vyhráli jsme zaslouženě, i když si myslím, že sudí pravděpodobně upřel hostům penaltu za ruku ve vápně, ale takových neodpískaných penalt už bylo spoustu, takže bych to neřešil. To že jsme se sešli prakticky až v průběhu zápasu, je ale naše velká ostuda.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Domácí nás přehráli vetší chutí a odhodláním zvítězit, i když se k zápasu v plném počtu dostali až během hry. V závěru už nás soupeř přehrával ve všech směrech a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , A. Olah [-] , D. Svatoň [-] , T. Valiček [-] , R. Debnár [-] , T. Faltus [-] , R. Tomáš [-] , R. Krátký [-] , K. Beutl [-] , M. Městecký [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , J. Baláž [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 38. R. Krátký - 64. A. Didkivský , 77. T. Galko , 77. J. Němec .
Hráči zápasu: A. Olah .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - OLAH Radek (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.