Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Světlík si veze další debakl, Přídolí si s chutí zastřílelo


0

Z kabiny Přídolí bylo před zápasem slyšet, že konečně přijel hratelný soupeř. Domácí poté na hřišti dostáli svým slovům a neškodný Světlík rozmetli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli za vítězstvím hned od prvních minut

Jako první zahrozili hosté, kteří mohli jít do vedení po střele z vápna z kopačky Dědiče. Ten však bránu Puritschera těsně minul a o chvíli později se opět uplatnilo pravidlo „nedáš, dostaneš“. V deváté minutě totiž domácí utekli po pravé straně, centrovaný míč do vápna se dostal po pár odrazech až na kopačku Jaroslava Píska, který z těsné blízkosti a s trochou štěstí dopravil balón do sítě. Přídolí tak vedlo 1:0.

 

Hosté mohli srovnat, kdy Rýpar posunul Houskovi, ten se snažil vystřelit, míč se odrazil k Dědičovi, ale střela, kterou útočník hostí vyslal levou nohou, šla opět těsně mimo tři tyče. Další minuty se hrálo ve středu hřiště a z obou stran to nebyl příliš pohledný fotbal. Po půl hodině hry se navíc Světlíku zranil Rýpar, kterého při střele trefil Štěpánek do kotníku. Domácí se dožadovali faulu, ale rozhodčí Petroušek rozvášněné domácí uklidnil.

 

Ve 40. minutě se domácí dočkali druhé branky. Hosté neuhlídali Petra Schwarze, jenž zvýšil na 2:0. Krátce poté, konkrétně čtyři minuty, skórovali domácí potřetí. Ruslan Radykhovskyy utekl obraně Světlíku a zvýšil na 3:0! Radykhovskyy mohl skórovat pár minut před tím, ale jeho únik, klička brankáři a následná střela na prázdnou bránu, skončila v zámezí.

Přídolí si otevřelo střelnici

Druhý poločas začal lépe pro Světlík, který si vytvořil optický tlak, ale nic z toho nebylo. Pak otěže zápasu převzalo opět Přídolí, které dominovalo ve všech aspektech hry. Světlík za celý zápas netrefil bránu Puritschera, a to domácím vyhovovalo.

 

V osmašedesáté minutě se povedlo Přídolí opět skórovat. Dlouhý pas prošel až na Ruslana Radykhovskyyho, který běžel stínován obráncem po pravém křídle. Kanonýr domácích poté vystřelil na zadní tyč a míč se zastavil až v síti – 4:0. Pro Světlík to byla dvojnásobná hořkost, neb se mu zranil i druhý brankář. Ten první do zápasu ani nenastoupil, neb si při rozcvičování obnovil zranění. Do brány se tedy musel postavit hráč. Nelehkého úkolu se zhostil Petr Píšek a už v pětasedmdesáté minutě inkasoval. Dimitrij Dvořák prokázal na malém vápně větší důraz a vstřelil již pátou branku Přídolí – 5:0. Na 6:0 zvyšoval tři minuty nato Petr Schwarz, který využil špatného postavení alternativního gólmana hostí. Téměř totožná situace nastala v 80. minutě, kdy se trefil nikým nehlídaný Josef Písko, který napřáhl z hranice vápna a pěknou střelou do šibenice přehodil P. Píška v bráně Světlíku - 7:0.

 

Poté už branka nepadla a rozhodčí Petroušek ukončil zápas. Nutno říci, že pro Světlík katastrofální. Kromě výprasku si Světličtí odvezli i tři zranění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: Brzy...

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér TJ Dynamo Světlík: Do Přídolí jsme jeli pro body, ale nic. Tři zranění, dva hráči s teplotou. Tak to dopadlo, jak to dopadlo, když se nedaří, tak se nedaří.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - M. Kutlák [-] , J. Zadák [-] , J. Písko [-] , P. Schwarz [-] , P. Mittasch [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-]

TJ Dynamo Světlík
- P. Vincík [-] , L. Vrábel [-] , D. Mendel [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , J. Houska [-] , I. Gondek [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

ŽK: 23. J. Mondšpigl , 66. J. Houska .
Hráči zápasu: R. Radykhovskyy , P. Schwarz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - KAINC Petr (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.