1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves přijela do Malont pouze v jedenácti lidech, těžký zápas ale zvládla a slaví tři body


Branky


0

Malonty i Nová Ves měly před utkáním jednu výhru na kontě a shodně čtyři body. Dlouho to vypadalo, že hosté do utkání nastoupí pouze v deseti mužích, pět minut před začátkem utkání však přijel Loucký, který byl poté v zápase strůjcem vítězství Nové Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Troják krátce před poločasem poslal domácí do vedení

Domácí Malonty měly od prvních minut častěji míč na kopačkách, hosté z Nové Vsi pozorně bránili a nepouštěli svého soupeře k ohrožení vlastní branky. Poctivé bránění od poloviny hřiště sice neslo ovoce, ale domácí pak vsadili na nákopy, z kterých přicházelo ohrožení branky Černého. Hostující obrana ale byla stále pozorná a ubránila i několik nebezpečných standardních situací. Domácí ale přeci jen branku dali. Ve 43. minutě přišel pěkný pas mezi obránce na Michaela Trojáka. Novoveští obránci se na útočníka domácích doslova vykašlali v domnění, že jde o ofsajd, ale ten pomezní neodmával, a tak Troják obstřelil brankáře a otevřel na konci poločasu skóre – 1:0.

 

Nová Ves otočila vývoj utkání

Druhá půle začala vyrovnávací brankou hostí. Po nákopu na Borovku byl útočník hostí zfaulován těsně před vápnem, a tak se kopal trestný kop. Míče se ujal Lukáš Veverka a střelou, která prošla zdí, vyrovnal na 1:1

 

Domácím se inkasovaná branka nelíbila a vrhli se do útoku. Díky tomu začali v jejich obraně vznikat okénka, což dávalo zase šance na rychlý protiútok hostující Nové Vsi. Jeden takový hosté dokonce využili! V 69. minutě dostal míč na lajnu Loucký, přihrál Cábovi, ten zatáhl míč až k brankové čáře, odkud přihrál pod sebe znovu na Václava Louckého, který si míč zastavil a propálil gólmana domácích – 1:2.

 

Pět minut nato vedli hosté už o dvě branky! Centr z rohového kopu byl odražen na roh vápna k Hüttnerovi, který nacentroval zpět do „ohně“, kde míč dopravil do brány Vlastimil Borovka a poslal Novou Ves do dvoubrankového vedení.

 

Domácí se snažili o vstřelení kontaktní branky a příležitostí na to měli více než dost. Několik rohů, nebezpečných standardních situací a střel zpoza vápna si ale cestu do brány nenašlo. Vše zlikvidovala obrana hostí či brankář Černý. Malonty tak okusily hořkost porážky a Nová Ves slaví druhé vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Tomáš Faltus, TJ Hraničář Malonty: Byl to celkem vyrovnaný zápas, možná bych řekl, že jsme byli o trochu lepší, měli jsme víc míč na kopačkách, vytvořili jsme si více šancí, ale .. trápíme se v koncovce ve vyložených šancích, nevyužili jsme čtyři tutové trestňáky ze šestnácky, kopici rohů. V závěru zápasu se hosté semkli a předvedli týmový, obětavý výkon, dokázali potrestat naše chyby a proto odjeli se třemi body. Nezbývá mi nic jiného než pogratulovat.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Na zápas jsme přijeli v 11 hráčích, skoro ani to ne, a podle toho jsme naši hru přizpůsobili. Domácí naštěstí svoje šance neproměňovali, zato my jsme potrestali jejich chyby. Jsou to pro nás velice důležitý tři body a musím říct, že výborný týmový výkon.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Hajdák [-] , F. Vosátka [-] , T. Kéri [-] , M. Beneda [-] , A. Olah [-] , D. Svatoň [-] , T. Valiček [-] , S. Gocala [-] , T. Faltus [-] , K. Beutl [-]

FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , R. Klein [-] - V. Loucký [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , P. Cába [-] - N. Frühbauer [-] , V. Borovka [-] , T. Hüttner [-] - D. Šolc [-]

ŽK: 18. M. Beneda , 38. J. Hajdák , 75. T. Valiček , 89. S. Gocala - 13. J. Šusta , 57. V. Borovka .
Hráči zápasu: T. Faltus - T. Hüttner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Janda Jaroslav - OLAH Radek (N), POUZAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.