Křemže poprvé padla. Z Lipna si odváží kanára


Branky


0

Lipno nečekal lehký úkol. Na jehi hřiště totiž přijela rozjetá Křemže. Hosté nastoupili bez vykartovaného Snížka a na hřišti to bylo znát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno nadělilo Křemži čtyři kousky za poločas

Křemže nepřijela v té nejsilnější sestavě a bylo to znát. Pro domácího O. Panského a M. Schobera to byl pikantní zápas, neb za Sokol odehráli pořádnou porci zápasů v předchozích letech.

 

Lipno vstoupilo do utkání nejlépe jak mohlo. Hned v šesté minutě totiž šlo do vedení, kdy se po centru z rohového kopu dostal ke hlavičce Pavel Sládek a pěknou střelou otevřel skóre – 1:0.

 

Ve dvaadvacáté minutě skórovali domácí podruhé. Po několika závarech se dostal ke střele z vápna Krauskopf, jehož střelu tečoval do sítě Zdeněk Skípala a bylo to 2:0.

 

Čtyři minuty nato vedli domácí už o tři branky. Střelec druhé branky Skípala našel na penaltě Ondřeje Panského, který míč z druhého dotyku napálil k tyči – 3:0.

 

Domácí neměli dost a už za šest minut měli čtyřbrankový náskok. Po ose dvou sousedů z Lipna Víška a Macáka putoval míč ke Karlu Krauskopfovi, který střelou z hranice vápna napálil míč z „voleje“ do protipohybu brankáře Radka Linhy – 4:0.

 

Ve zbývajících deseti minutách už branka nepadla a domácí zaslouženě vyhráli první poločas.

Domácím se podařilo vstřelit další dvě branky

Druhá polovina utkání začala držením míče na kopačkách Křemže. Hosté si vytvořili menší tlak, ale ten byl pouze po vápno. K žádné větší šanci se totiž nedostali.

 

V sedmašedesáté minutě utekl po lajně Krauskopf, nacentroval míč do vápna, kde jej střelou z první uklidil Ondřej Panský, pro nějž to byla druhá branka v zápase – 5:0!

 

Devět minut poté dokázali domácí vstřelit ještě jednu branku. Krauskopf opět vytáhl jednu ze skvělých přihrávek, míč obdržel Milan Víšek, který střelou po zemi zamířil přesně k tyči – 6:0.

 

Křemže tak utrpěla jasný debakl 6:0 a odvezla si z Lipna potupného kanára.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Křemže k nám přijela podle slov hostí oslabena, což by podle jejich hry i odpovídalo. Hned od začátku tahali za mnohem kratší konec provazu a první půle patřila nám, když jsme vyhráli 4:0 a hosté se k naší šestnáctce prakticky nedostali. Začátek druhé půle patřil spíše zase hostům, kdy na nás vlétli. Po 20 minutách tlak ustal a my si pohodlně došli pro tři body.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KRAHULEC Radek (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.