Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk v posledních vteřinách vyrovnal a bere i bonusový bod za vyhrané penalty


Branky


0

Souboj Frymburku B a Nové Vsi B nabídl spoustu šancí a hektický závěr, kdy se domácím podařilo během deseti minut smazat dvoubrankové manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili penaltu

V prvním poločase byli lepší hostující hráči, kteří měli častěji míč na kopačkách a vytvořili si také více šancí než jejich soupeř z Frymburku. Branku však dokázali vstřelit pouze jedinou. Psala se pětatřicátá minuta, kdy T. Hüttner nacentroval na E. Poulu, ten si narazil s J. Anderlem, který parádně uvolnil Vlastimila Borovku, jenž zakončil přesnou střelou k tyči a poslal hosty do vedení – 0:1.

 

Domácí měli v první půli spoustu rohových kopů, a dokonce i jeden pokutový kop. Ten však brankář Nové Vsi Tomáš Švarc chytil a první dějství tedy vyšlo lépe hostujícímu celku.

Tichovský v posledních vteřinách srovnal

Do druhé půle nastoupili mnohem lépe domácí, kteří hned v první minutě srovnali na 1:1. Mladičký talent z Frymburku Tomáš Pavlík prokličkoval obranou Nové Vsi a vyrovnal.

 

Nerozhodný stav vydržel pouze pět minut, protože pak si Nová Ves vzala vedení zpět. Centrovaný balón propadl až na zadní tyč, kde číhal Jaroslav Černý a poslal svůj tým znovu do vedení – 1:2.

 

Ve dvaašedesáté minutě bylo opět veseleji v hostujícím táboře. Střelec druhé branky Nové Vsi J. Černý krásně předložil míč před bránu Tomáši Hüttnerovi, který už měl pozici jednoduchou a zvýšil na 1:3.

 

Nová Ves pokračovala v aktivní hře a měla spoustu šancí na zvýšení svého náskoku, trápila se však s koncovkou a domácí začali trestat. V 81. minutě přišlo snížení z kopačky Milana Račáka, který vystřelil z rohu vápna a míč zapadl za záda Švarce – 2:3.

 

Vyrovnávací branka přišla snad za vteřinu dvanáct, neb v nastaveném čase hlavou vyrovnával Petr Tichovský na konečných 3:3!

Penalty pro Frymburk

Penalty pak vyzněly lépe pro domácí celek, který proměnil všech pět svých pokusů. Hosté se netrefili dvakrát.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Do zápasu jsme vstoupili dobře byli jsme častěji na balónu docela se nám dařilo kombinovat. Za stavu 3:1 pro nás jsme měli přidat další gól z šancí kterých bylo dost a zápas si pohlídat což se nám nepodařilo v závěru. Musíme se z toho poučit a připravit se na další domácí zápas proti Světlíku.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - V. Tomka [-] , V. Tomka [-] , M. Pompe [-] , T. Pavlík [-] , J. Klim [-] , M. Břečka [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , M. Glos [-] , K. Malák [-]

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] , J. Černý [-] - R. Postl [-] , J. Anderle st. [-] , R. Klein [-] - T. Březina [-] , P. Cába [-] - E. Poula [-] , N. Frühbauer [-] , V. Borovka [-] , T. Hüttner [-]

Hráči zápasu: P. Tichovský - J. Černý .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BRT Martin - BERIT Jan (N), POUZAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.