0:8
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólově potentní druhé kolo zakončil Vyšší Brod debaklem proti Nové Vsi B


Branky


10. L. Rapčan , 24. F. Klíma , 34. L. Rapčan , 52. T. Račák (p.) , 58. J. Gondek , 70. J. Gondek , 82. R. Bäuml , 90. J. Rohlík
0

V sobotních duelech padlo devětadvacet branek a jednou se ještě kopaly pokutové kopy. Průměr vstřelených gólů na zápas navýšil Vyšší Brod v Nové Vsi, které uštědřil debakl v podobě osmi branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapčan dvakrát skóroval

Diváci nemuseli na první branku čekat příliš dlouho. Už v desáté minutě se totiž prosadil hostující záložník Lukáš Rapčan, kterého neuhlídal Březina a Rapčan otevřel skóre – 0:1.

 

Další branka padla ve čtyřiadvacáté minutě a vstřelili ji opět hosté. Veverka neuhlídal svého soupeře Filipa Klímu po rohovém kopu, který hlavičkoval přesně k pravé tyči a bylo to 0:2.

 

Na 0:3 zvyšoval svou druhou brankou v zápase Lukáš Rapčan. Celá akce započala u prohraného souboje Louckého se svým soupeřem. Hosté se dostali postupnou kombinací až k bráně, odkud vyšebrodský záložník navýšil vedení.

 

Domácí měli v první půli pouze dvě příležitosti po rohových kopech. První byla po odraženém balónu z rohu ke kopačkám Louckého, který těsně minul levou tyč. Ta druhá šance byla po rohu z levé strany na Borovku, jenž hlavičkoval nad bránu brankáře D. Rapčana.

 

První poločas tedy vyzněl jasně pro hostující Dynamo.

Gondek se posunul do čela tabulky střelců

Druhá půle začala odpískanou penaltou ve prospěch hostujícího celku. Poula zahrál kousek od vápna rukou, ovšem rozhodčí Petroušek viděl nedovolený způsob hraní ve vápně, a tak se rozhodl odpískat pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Tomáš Račák a zvýšil již na 0:4.

 

Šest minut nato padla pátá branka do sítě Černého a postaral se o ni Jiří Gondek0:5. Tentýž hráč pak skóroval znovu v 70. minutě a díky této brance se posunul do čele tabulky střelců – 0:6.

 

Na 0:7 upravoval Robert Bäuml, který se trefil osm minut před koncem utkání. Poslední tečku za zápasem udělal v 90. minutě Jan Rohlík, který uzavřel skóre na stavu 0:8. Hosté tak rozdílem třídy přejeli domácí Novou Ves.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Co k tomuto zápasu napsat... Výsledek mluví za vše a soupeř nás přejel rozdílem třídy, ne-li dvou. Musíme se jako tým zvednout, jinak tyhle výsledky budou pokračovat.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - M. Wohlgemuth [-] , R. Klein [-] - V. Loucký [-] , P. Cába [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] - T. Hüttner [-] , J. Ševčík [-] , N. Frühbauer [-] , V. Borovka [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Klíma [-] , F. Filip [-] , L. Rapčan [-] , J. Gondek [-] , R. Bäuml [-] , T. Dibďák [-] , J. Rohlík [-] , T. Račák [-] , K. Šerhakl [-] , V. Pomije [-]

ŽK: 45. T. Březina , 45. L. Veverka - 41. F. Klíma , 74. K. Šerhakl . ČK: 81. L. Veverka .
Hráči zápasu: J. Gondek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - JIŘÍ Škroch (N), PAVLŮ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.