0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hodějovicích branka nepadla


Branky


0

V utkání dvou týmu z úplného spodku tabulky se diváci branky nedočkali, přestože především hosté měli minimálně čtyři vyložené příležitosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách zůstaly neproměněny

Zborov přijel do Nových Hodějovic v plné síle, a proto byla i lavička jeho týmu plná nejen hráčů, ale i funkcionářů, fanoušků. I domácím se do sestavy vrátilo duo záložníků Dvořák s Chmeňou. Obě mužstva „musela“ v utkání zvítězit, chtěla-li se odlepit ode dna tabulky. Jako první zahrozili hosté, když ze strany běžel Pavel na Gramana, leč neuspěl. Potom měli největší šanci v utkání také Hodějovičtí. Rudolf vyslal kolmicí Hrubého, ten nasadil jesle kapitánovi hostů Janouchovi, ale brankáře Steinbauera nepřekonal. Domácí hráči se neustále snažili být aktivní a tlačit se dopředu, ale finální fáze jim chyběla a do vyložených šancí se kromě střely Dvořáka z úhlu do tyče nedostávali. To hosté byli mnohem nebezpečnější a především jejich brejky vždy hrozili brankou. Buď ale dobře zakročil Graman nebo svoje zakončení nezvládli. Oba trenéři tak měli v poločasové přestávce námět ke zlepšení.

Vynikají Graman zachránil domácí od pohromy

Do druhého dějství nastoupili mnohem koncentrovanějším dojmem hosté ze Zborova. A další samostatný únik vychytal parádně Graman. Hodějovičtí hráči najednou znervózněli a nebyli schopní si kloudně nahrát, natož pak vytvořit si střeleckou šanci. Asi v 70. minutě šli po další z mnoha chyb v obraně domácích dva hráči Zborova sami na Gramana. Šimek vybídl ke skórování Pitra, jenže ten tak dlouho otálel, až se k zakončení vůbec nedostal. Asi největší vzruch vyvolala situace z 82. minuty. Zborovští hráči postupovali dva na jediného obránce. A svoji akci zakončili brankou a šli se radovat. Pomezní rozhodčí však v tu dobu měl již praporek dávno nad hlavou a hlavní sudí Zevl ofsajd odpískal. Hostující hráči verdikt rozhodčího jen těžko kousali. Pravdou je, že šlo o hraniční situaci a z lavičky ani tribuny nešlo přesně určit, zda se o ofsajd jednalo či nikoliv. Hodějovice tak se štěstím uhráli bezbrankovou remízu po velmi špatném výkonu, naopak Zborov hrál zezadu na brejkové situace a vedl si velmi dobře. 



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Graman [-] - M. Hrdlička [-] , Z. Kroupa [-] , J. Bláha [-] , J. Schaffelhofer [-] , M. Straka [-] , J. Rajtr [-] , J. Kohout [-] , P. Hrubý [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-]

TJ Zborov
R. Steinbauer [-] - F. Leština [-] , D. Svoboda [-] , P. Dvořák [-] - J. Vobejda [-] , M. Šimek [-] , M. Herman [-] , V. Tesař [-] - S. Janouch [-] , V. Pitra [-] , M. Pavel [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - NĚMEČEK Lukáš (N), TŮMA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.