Ledenické béčko začalo kanonádou, Hodějovice neměly nárok


Branky


0

Už ve středu nastoupili k úvodnímu utkání III. třídy hráči Ledenic B a Nových Hodějovic. Utkání načal rychlými trefami František Kopecký, s dvoubrankovým zápisem ukončil zápas i Jan Fencl. Ze zápasu máme reportáž i ohlasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychlé vedení

Hodějovice po krátké letní pauze nastoupily s odhodláním, dařilo se jim scházet se na tréninky. V Ledenicích bylo připraveno pro utkání parádní hřiště, domácí tým už navíc nějakou dobu na Hodějovice nevyzrál.

 

Jenže statistika minulých zápasů o výsledku aktuálního zápasu nerozhoduje. Hodějovice si bohužel nepřenesly chuť do fotbalu z tréninků a začátek byl z jejich strany tristní. Než se rozkoukaly, prohrávaly 2:0. Nejprve z pravé strany dobře nacentroval míč před prázdnou bránu Fencl a pro Kopeckého nebyl problém díky nedůrazu obránců hostů zakončit - 1:0.

 

A stejného střelce měla i další branka Ledenic. Kopeckého tentokrát parádně vysunul Borovka a bylo to 2:0.

 

Ačkoliv se hra následně vyrovnala a míč na kopačkách drželi více hosté,  změnu skóre to nepřineslo. Nejprve svoji šanci zahodil Aibl, když se v pokutovém výborně uvolnil zasekávačkou a ve dvou šancích se neprosadil ani Chmeňa. Největší rozdíl mezi oběma týmy byl v rychlosti a důrazu, kde byli domácí jednoznačně lepší. To dokumentovala i třetí branka v síti brankáře Gramana. Dva útočící hráči postupovali na dva hostující obránce a vyřešili to jednoduše a s přehledem. Kdy Havelka posunul kolem jednoho obránce míč Fenclovi, který chladnokrevně zakončil - 3:0. Hráč s číslem 14 Fencl byl o parník nejlepší na hřišti a dělal si s hráči Hodějovic v podstatě, co chtěl.  

Nádherná branka na 4:0

Druhá půle začala jakým si náznakem tlaku hostů, ale ten rychle utichl, když se neskutečně trefil Lamáček - 4:0 . Jasný borec na konec středečního vydání sportovních zpráv na Nově. Další minuty již nic záživného nepřinesly. Hodějovice kombinovaly snad ještě pomaleji než v první půli a Ledenice si výsledek zkušeně hlídaly a nikam se nehnaly. Poslední slovo měl muž zápasu Fencl, když osamocený na hranici velkého čtverce zakončil přesně k tyči - 5:0. Na poslední branku mu přihrával Kučera.

 

AUTOR: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Jan Fencl (hráč): "V první půli to bylo vyrovnané utkání, ale byli jsme produktivnější v koncovce. V druhé půli už bylo na obou stranách šancí méně, ale nám se podařilo dát ještě dva góly, zejména ten Lamáčkův střelou z 25 metrů stál za to."

FC Nové Hodějovice
Oldřich Saiko (kouč Hodějovic, měl na lavičce premiéru!): "K prvnímu mistrovskému zápasu jsme nastoupili dost nervózně a po dvou hrubých chybách při převzetí útočících hráčů jsme už v 9. minutě prohrávali 0:2, což rozhodlo o dalším průběhu utkání. K návratu do utkání nám ještě mohli pomoci tři tutové šance. Bohužel jsme je neproměnili a navíc jsme před koncem poločasu inkasovali potřetí. Domácí si výhru zasloužili, ale výsledek 5:0 je vzhledem k našim šancím v prvním poločase dost krutý..."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - KRÁLÍK Petr (N), ŠÍREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.