Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky sahaly po bodech, ale Lokotka byla proti


0

Hosté z Žabovřesek jeli na Lokomotivu se složitým úkolem, potrápit favorita a odvézt alespoň jeden bod. To první se jim dozajista povedlo, to druhé už bohužel ne. První mužstvo tabulky dokázalo urvat vedení na svou stranu až v devadesáté minutě utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Do zápasu hosté ze Žabovřesek nevstoupili moc dobře,domácí je přehrávali a odměnou jim bylo zasloužené vedení, trefil se Tomáš Kadlec - 1:0. Od té doby se hosté ale dostali do hry a vytvořili si nějaký šance. Ale opět je nedokázali proměnit. Tak to vzal na sebe útočník Jan Lapeš, prošel přes tři hráče a krásně vyrovnal - 1:1. Poločas Žabovřesky mohli vyhrát klidně o dvě branky, ale tutovky neproměnili Hrabčák ani Pilný. 

Domácí se strachovali, ale nakonec mají tři body

Do druhého poločasu hosté nastoupili výborně, kdy napřed krásný přímý kop Honzy Hály ještě stačil domácí gólman Kuruc senzačně vytáhnout, ovšem o minutu později už šli hosté do vedení, kdy nepovedený centr Luboše Formánka zapadl až za domácího gólmana - 1:2. Poté se hrálo spíše mezi vápny a bez šancí. Ovšem Lokomotiva zaslouženě vyrovnala, když se trefil Robert Fošum a dostávala se více do hry. Žabovřesky ale opět dokázali odpovědět gólem, kdy Schacherl krásně utekl po lajně a nacentroval na přední tyč na hlavu Pavlu Pokornýmu a ten proměnil - 2:3. Hosté už věřili, že si nějaký ten bod odvezou domu, ovšem pět minut před koncem po dlouhém autu do vápna a závaru domácí Jakub Růžička vyrovnal - 3:3. A v poslední minutě zápasu po rohovém kopu a opět závaru tentokráte Marek Růžička dotlačil míč do sítě a bylo po nadějích - 4:3. Žabovřesky lídra soutěže pořádně potrápili, ale bohužel pro ně z toho neměli ani bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Žabovřesky - stránky: Bohužel z Lokomotivy nakonec vezeme prohru 4:3 i přesto, že jsme ještě v 83. minutě vedli 3:2. Domácí pak zvládli dvě standardní situace a to rozhodlo. Nedá se nic dělat. Příští týden to zapijeme na dokopné.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - M. Růžička [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , P. Kříž [-] , J. Weinreb [-] , Z. Marek [-] , T. Kadlec [-] , P. Fantyš [-] , J. Zýka [-] , D. Jelínek [-]

TJ Sokol Žabovřesky
J. Horský [-] - J. Hüttner [-] , J. Hála [-] , P. Pokorný [-] , D. Ryneš [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , O. Houdek [-] , T. Hála [-]

ŽK: 53. Z. Gregor , 86. O. Jánošík - 75. V. Vácha .
Hráči zápasu: J. Lapeš , V. Hrabčák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BROM Josef - KAMIŠ Petr (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.