3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín porazil poslední Černý Dub


Branky


0

Domácí Pištín přivítal poslední mužstvo tabulky rezervu Černého Dubu. Bylo tedy jasné, že budou muset domácí zvítězit. Pištín nevyhrál dlouhých devět utkání, tak si chtěl před nadcházející dokopnou udělat alespoň trochu radosti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

V posledním kole podzimní části se utkaly poslední dva týmy tabulky. Pištín hostil Černý Dub. Oba týmy chtěly body urvat pro sebe. Nakonec si body odnesl Pištín v plném počtu, průběh zápasu ale nebyl vůbec jednoznačný. Prvních dvacet minut byl Pištín pod tlakem, z čehož těžil hostující tým. Černý Dub využil standardní situace a Martin Kohout proměnil šanci z dvaceti metrů umístěnou střelou k tyči. V 24. minutě dostal P. Beneš přihrávku do běhu, kdy přes vybíhajícího gólmana Votrubu našel osamoceneho Martina Koklara, který neměl problém dopravit míč do odkryté brány - 1:1. Do konce první poloviny přidal Pištín ještě druhý gól. Pěknou kombinací Vávry se Šimšíkem se balón dostal k J. Kurážovi, který centrem našel nabihajiciho Patrika Beneše. Ten už míč bezpečně sklepnul do sítě. Poločas tak skončil těsným vedením domácího mančaftu.

Domácí berou tři body

Ve druhé polovině přidal Pištín třetí gól z nepřímého kopu z hranice šestnáctky, kdy se domácí kapitán Lukáš Koňárik trefil odrazem od domácího hráče do sítě. Poslední mužstvo tabulky už se na vyrovnání nezmohlo a tak si domácí zaslouženě dokráčeli pro tři důležité body. Rezerva Černého Dubu je tak s pouhými čtyřmi body na posledním místě. Pištín skončil šest bodů před ním a bude mít také na jaře co dělat, aby nespadl do IV. třídy.

 



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Jiří Marhoun (hráč): Pištín nastoupil do zápasu v jedenácti lidech, čímž byl soupeř značně zaskočen. První čtvrt hodinku jsme si na sebe zvykali, následně jsme předvedli co umíme a zaslouženě si necháváme body v Pištíně.




Sestavy


FC Praktic Pištín
E. Kubeša [-] - J. Kuráž [-] , L. Koňarík [-] , P. Bezpalec [-] , P. Beneš [-] , J. Šimšík [-] , M. Koklar [-] , R. Kuráž [-] , V. Vávra [-] , L. Hromádka [-] , J. Marhoun [-]

TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - A. Kňourek [-] , V. Vaňač [-] , M. Jodl [-] , R. Tůma [-] - V. Mráz [-] , J. Malovec [-] - J. Kočer [-] , M. Nekola [-] - M. Kohout [-] , J. Jany [-]

ŽK: 62. M. Kohout , 88. J. Votruba .
Hráči zápasu: P. Beneš , L. Hromádka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LAFATA Martin - MARHOUN Jiří (N), POJAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.