FOTO: Lokotka si upevnila první pozici a jednoznačně porazila Dívčice


Branky


0

Dívčice přivítali první mužstvo tabulky Lokomotivu ČB. Hosté zatím prohráli jen jednou a jdou si bez větších problémů za postupem do okresního přeboru. Domácí chtěli alespoň favorita potrápit, což se jim nakonec bohužel nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Hosté z Českých Budějovic přijeli s kompaktní základní jedenáctkou, která o sobě moc dobře věděla. Lokotka totiž měla ve svém středu rozdílové hráče a nejen je. Potom co vyhráli los a hráli doslova "po větru" který byl místy brutální se zakousli do domácích a hned od začátku působili fotbalověji. V 11. minutě se dostali na dostřel domácí branky a lehkou střelou Pavla Kříže se dostali do vedení, když se nechal snadno překvapit gólman Dolejší - 0:1. Domácí byli v šoku, ale vzhledem k dosavadnímu průběhu hry to bylo zcela zasloužené.  Jedinou šanci domácích si vytvořil nejlepší střelec Dívčic Strnad, ale nedokázal včas vystřelit a jeho příležitost přišla vniveč. Navýšení skóre přišlo až ve 38. minutě, když se trefil Ondřej Jánošík - 0:2. Poslední branka padla těsně před koncem poločasu, když po rohovém kopu domácí obrana neuhlídala Pavla Kříže a ten pohodlně navýšil vedení hostí na 0:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Hosté vyloupili Dívčice

Ve druhé půli se trochu změnil obraz hry. Dívčice se rozhodly hrát z vlastní poloviny a čekat na brejky. První ohromnou příležitost měl po rohovém kopu V. Valenta, jeho hlavičku mu ale senzačně vyškrábl brankář Kuruc. Pak však domácí těžko hledaly skulinky v hostující obraně a naopak několikrát čelili rychlým brejkům soupeře. Ty dvakrát dokonce mohli skončit gólem, ale hostující střelci netrefili branku. V 60. minutě předvedla Lokomotiva krásnou akci na jejímž konci byl Robert Fošum, který dával do prázdné branky - 0:4. Domácí si nedokázali za druhý poločas vytvořit stoprocentní šanci, kdy jim chybělo i trošku toho fotbalového štěstí. Hosté si tak odvážejí zcela zaslouženě tři body a ukázali, že jsou právem na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Zápas s Lokotkou jsme absolutně nezvládli, všude jsme byli druzí, bez nasazení, takhle se fotbal hrát nedá a kluci si to musí uvědomit! Každopádně musím uznat, že Lokotka má kvalitní mančaft a po právu vedou tabulku.

TJ Lokomotiva ČB B
Pavel Kříž (hráč): Utkání jsme zvládli na jedničku. V útoku jsme je k ničemu nepustili a jedinou jejich šanci skvěle vychytal Ladis Kuruc. Cele utkání jsme měli pod kontrolou a zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: JINDRLE Karel - AMBROŽ Martin (N), KVĚCH Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.