0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 11:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnská rezerva nadělila domácím půltucet


Branky


10. L. Ponec , 26. J. Maruška , 28. L. Ponec , 53. D. Brom , 57. D. Brom , 69. J. Maruška
0

Týnská rezerva cestovala do dalekých Homolý sehrát další mistrovské utkání s posledním týmem tabulky Černým Dubem "B". Bylo tedy nejspíš jasné, kdo bude favoritem zápasu. To také hosté potvrdili a domácí vyprovodili půltuctem branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Outsider nekladl v první půli žádný odpor

V Černém Dubu si týnští užili velmi příjemnou a pohodovou oslavu Dne republiky. Oproti fofru, který Olympie zažila na Lokotce, se nyní hrálo ve značně mírnějším rytmu, tempo utkání chvílemi připomínalo klasický prázdninový „pouťák“. Domácí tým nekladl žádný odpor, jeho hráči za týnskými soupeři zaostávali po fyzické i technické stránce a otázkou tak byl jen počet branek v černodubské síti. Týnský gólostroj odstartoval už v 10. minutě Lukáš Ponec, který si po střele Davida Marušky počínal jako David Lafata – stál ve vápně přesně tam, kde měl, a jednoduše dorazil balon do sítě. Ve 26. minutě Olympie vedení zdvojnásobila – Jaroslav Brom našel osamoceného Jana Marušku a ten při zakončení dokonale prodal své letité zkušenosti. O dvě minuty později přišla branka číslo 3, která běžela po stejné ose jako gól druhý. Jaroslav Brom narýsoval kolmici Janu Maruškovi, ten však před brankářem místo zakončení ještě zvolil nezištnou přihrávku pro Ponce, který opět neměl problém dopravit balon do branky. Poločasové skóre mohlo být i vyšší než 3:0, pár zahozených šancí však Olympii mrzet nemuselo.

Skóre se zastavilo na šesti brankách

Ve druhém poločase se týnští i nadále bavili fotbalem. Čtvrtý gól vstřelil Daniel Brom, když si elegantně zpracoval hlavičku Lagrona po centru Davida Marušky a zblízka levasem nezaváhal. O čtyři minuty později se stejný hráč trefil podruhé. Klička ranou z dálky orazítkoval tyč, balon nejlépe sledoval Jan Maruška, poslal jen před branku a Daniel Brom měl snadnou úlohu. V 69. minutě se skóre měnilo naposledy. Jaroslav Brom opět precizně spolupracoval s Janem Maruškou, který si naběhl na Bromovu kolmici a s přehledem obstřelil brankáře – 0:6. Domácí byli zralí na dvoucifernou porážku, při střele Kličky je zachránilo břevno, při řadě dalších šancí Olympie pak výborně chytající brankář Votruba. Poklidné tempo utkání lehce narušila drobná postrkovačka mezi týnským tvrďákem Sekyrou a domácím Krchem. Oba trenéři rychle reagovali střídáním obou horkých hlav a zápas se tak v naprostém klidu dohrál k velké spokojenosti týnských barev.

Zdroj: http://olympietyn.webnode.cz



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Martin Klička (trenér): Klukům děkuji za vítězství, zvládli jsme to dnes s velkou suverenitou. Soupeř byl ale z kategorie snadných, nemůžeme vítězství přeceňovat. Důležité bude na závěr podzimu porazit doma Dívčice, až poté budu moci kluky opravdu pochválit.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - V. Vaňač [-] , R. Tůma [-] , A. Kňourek [-] , M. Jodl [-] - V. Mráz [-] , P. Liebl [-] , J. Malovec [-] - J. Kočer [-] , M. Nekola [-] - J. Krcho [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - L. Sekyra [-] , J. Klička [-] , J. Mach [-] , M. Šebesta [-] - D. Maruška [-] , J. Maruška [-] , D. Brom [-] , N. Tien [-] - J. Brom [-] , L. Ponec [-]

ŽK: 21. J. Krcho .
Hráči zápasu: D. Brom , J. Maruška .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: STACH Josef - KRČMÁŘ Jiří (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.