6:1
(3:1)
38. P. Liebl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí si smlslo na Černém Dubu


Branky


15. L. Kruťko , 17. J. Říha , 37. O. Kaše , 48. P. Kaše , 53. J. Říha , 81. L. Kruťko - 38. P. Liebl
0

Šest utkání, šest výher, skóre 28:5! Taková je bilance Lipíčka před vlastními fanoušky. Z Lipí Štádium si udělali nedobytnou tvrz, před kterou se musí mít všichni soupeři na pozoru! Tentokrát do Lipí přicestovalo béčko Černého Dubu a přesto, že trenér Jurka měl k dispozici pouhou dvanáctku hráčů do pole, utkání proměnili v exhibici a do sítě hostujícího celku nasázeli hned šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali a dokázali vstřelit tři branky

Od úvodního hvizdu to bylo Lipíčko, které převzalo otěže utkání a kombinační hrou si vytvářelo šanci za šancí. Na úvodní branku se tak čekalo pouze do 15. minuty, kdy Moravec přesným centrem našel Lukáše Kruťka a ten prostřelil Votrubu poprvé - 1:0. O dvě minuty později zaúřadovala opět pravačka Moravce, jenž tentokrát krásnou kolmicí vysunul do samostatného úniku Jiřího Říhu. Ten zachoval tváří v tvář proti Votrubovi chladnou hlavu, hostujícího gólmana "poslal na párek" a neomylně zavěsil - 2:0. Ve 37. minutě rozehrál Petr Kaše rohový kop na krátko na svého bratra Ondřeje Kaše, ten dostal překvapivě spoustu času a prostoru, aby si vyběhl až do výhodné střelecké pozice a následně propálil Votrubu potřetí - 3:0. Prakticky ihned po rozehrávce předvedli hosté první a zároveň za celý zápas jedinou pohlednou kombinaci, na jejímž konci stál Pavel Liebl - 3:1.

Druhý poločas ovládli domácí

Tři minuty po změně stran se v pokutovém území uvolnil Petr Kaše, jehož následná "dělovka" doskákala k překvapení všech až do hostující branky - 4:1. Stejný hráč o pět minut později uvolnil na velkém vápně číhajícího Jiřího Říhu, který mířil placírkou přesně k pravé tyči Votrubovy branky - 5:1. Brankový účet utkání uzavřel v 81. minutě svou druhou trefou kapitán Lukáš Kruťko, jenž se ocitl sám před hostujícím gólmanem a přesným "dloubákem" mu nedal šanci - 6:1. Lipíčko mohlo v samotném závěru přidat ještě jednu branku, když byl Kruťko v pokutovém území zastaven pouze za cenu faulu a po celé utkání výborně pískající sudí Skvašík neváhal nařídit pokutový kop. K tomu se postavil Martin Svoboda, jenž ale mířil pouze do spojnice hostující branky. Na radosti Lipíčka to ale již nic změnit nemohlo.

Zdroj: http://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - Š. Svoboda [-] , J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , J. Říha [-] , L. Kruťko [-]

TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - J. Jany [-] , A. Kňourek [-] , M. Jodl [-] , R. Tůma [-] , M. Kohout [-] - V. Mráz [-] , P. Liebl [-] , F. Grňák [-] - M. Nekola [-] , J. Kočer [-] -

ŽK: 72. J. Říha - 34. V. Mráz , 42. V. Vaňač , 57. J. Malovec .
Hráči zápasu: L. Kruťko , J. Říha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - STRÁDA Petr (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.