1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Týna i v oslabené sestavě dokázalo proti Kameňáku "B" bodovat


Branky


0

Utkání dvou rezervních týmů. Kameňáku přivítal na svém pažitu týnské "béčko". Mírným favoritem byli určitě hosté, kteří po sestupu z OP mají zatím trošku rozporuplné výkony, přesto se drží v předních příčkách tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre ukazovalo nerozhodný stav

Týnská rezerva vyrážela na venkovní zápas v oslabené sestavě, kdy scházelo produktivní bratrské duo Bromů. Na druhé straně se do sestavy vrátili hráči, kteří po ztrátě motivace měli opět chuť vyběhnout na trávník, zejména Švík a Al-Aita. Ze začátku zápasu byla Olympie lepším týmem ale s řadou nepřesných zakončení. Domácí si také vytvořili několik gólových příležitostí, ale bohužel pro ně jejich střely končily vysoko nad bránou. Ve 23. minutě se ale rozjela povedená akce, kterou začal Ponec. Obehrál dva protihráče a našel ve středu hřiště zcela volného kapitána Marušku, který milimetrovým pasem za obranu vyslal navrátilce Al-Aitu, jenž naservíroval míč před prázdnou bránu, se kterým si pohotově poradil Lukáš Sekyra – 0:1. (Pozn. Sekyra se trefil po dlouhých 2 738 dnech, bravo!) Týnští po gólu trochu zapomínali na obranu a trest přišel již ve 35. minutě. Domácí stoper nikým neatakovaný vedl míč přes celé hřiště, nahrál na vápno Janu Nejedlému a ten měl na zakončení příliš mnoho času a nemýlil se – 1:1. Zbytek poločasu už nepřinesl nic závažného.

Druhý poločas branku nepřinesl

Na začátku druhého dějství, stejně jako v prvním, byla Olympie lepším týmem s řadou zakončení a pohledných akcí. Po úvodním tlaku Olympie se vzchopili také domácí, ale stejně jako v prvním poločase spálili několik dobrých příležitostí. V poslední části zápasu probíhala hra nahoru dolu, avšak bez jakékoliv produktivity na obou stranách. Zápas skončil zaslouženou remízou 1:1.

Zdroj: http://olympietyn.webnode.cz/news/becko-i-v-oslabene-sestave-dokazalo-proti-kamenaku-b-bodovat/



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - M. Váša [-] , V. Šimek [-] , M. Samborský [-] , J. Havlíček [-] , D. Čermák [-] , V. Kotalík [-] , L. Fousek [-] , T. Klivanda [-] , M. Sládek [-] , M. Velát [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - L. Lagron [-] , P. Zavadil [-] , M. Šebesta [-] , J. Mach [-] - N. Tien [-] , L. Ponec [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-] - V. Švík [-] , L. Sekyra [-] -

ŽK: 22. L. Ponec , 36. P. Zavadil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - KUČERA Jan (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.