Bratři Hálové se postarali o čtyři z pěti branek


Branky


40. J. Hála , 56. J. Lapeš , 60. J. Hála , 67. J. Hála , 80. J. Hála
0

Béčko "Blackdubáků" nebylo pro Žabovřesky žádným soupeřem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padl jediný gól. Padl po hezké kombinaci Horského a Formánka, první jmenovaný poslal do samostatného úniku Jakuba Hálu a ten zkušeně kolem golmana poslal domácí tým do vedení.

 

Druhý gól přišel až v 56. minutě, opět po kombinaci u lajny, tentokrát mezi Váchou a Pokorným, Doubek krásně odcentroval na Lapeše a ten hlavou skóroval. Třetí gól na sebe nenechal dlouho čekat. To vzal Jan Hála zodpovědnost na sebe a asi z 25 metrů vystřelil krásně k tyči a gólman neměl šanci.

 

Hálovi byli při chiti a Jakub Hála obstaral další změnu skóre. Hezká kombinace po lajně, Jan Hála se dostal do vápna a na penaltě našel bráchu a ten zvýšil na 4:0. Pátý a poslední gól obstaral jak jinak než Hála, tentokrát Jan. Přímák z půlky posadil Hrabčák přímo na hlavu spoluhráče a ten zvýšil na 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek: "Celý zápas se odehrával jednoznačně v naší režii a soupeř neměl jedinou střelu na branku. 5:0 je sice krásný výsledek, ovšem ten mohl být mnohem lepší. Několik gólovek si připravili Pilný, Formánek, Lapeš nebo Pokorný. Nyní potřebujeme doma opět vyhrát a potvrdit body."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - ŠTANDA Rudolf (N), LOMSKÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.