0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První minuta a Hrdějovice už vedly. Stropnice doma na úvod zaváhala


Branky


0

Hrdějovické rezervě se podařilo na horké stropnické půdě udržet čisté konto. Více už v reportáži ze zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový první gól

 Stropnici opustil Vlastimil Bašta, jenž přestoupil do Nemanic a gólman Josefík, který zamířil do Dvořiště. Dotáhnout návrat dvou svých odchovanců se domácím nepodařilo, přesto mohli představit dvě posily. Mezi třemi tyčemi se představil Patrik Brousek a v poli pak Michal Fajfrlík, který má za sebou angažmá třeba v pražské Spartě či Táborsku. Hraničář muselo i potěšit, že avizovaný konec kariéry odložili Szypula s Buštou.

 

   Co ovšem Stropnici rozhodně nepotěšilo, byl úvod zápasu. Hned z prvního útoku v 1. minutě se zblízka střelou kolem padajícího gólmana Brouska prosadil Ridvan, 0:1. O malou chvíli později po nedorozumění domácích zadáků se ve slibné příležitosti ukopl Stejskal. V první půli byly Hrdějovice více na míči a nebezpečnější, domácí srážela řada nepřesností a směrem dopředu mnoho nepředvedli. Po necelé čtvrthodině a centru z pravé strany hlavičkoval Sýkora jen o kousek mimo. Až potom se osmělila i Stropnice.

 

Centr z levé strany našel na zadní tyči Valíčka, ten ovšem napálil míč vysoko nad. Ve 20. minutě pálil z vápna Stejskal a Brousek nadvakrát zkrotil. O chvíli později zkoušeli hosté štěstí z podobného místa znovu, po teči skončil míč na tyčce. Potom Lenz ve vápně přiťukl Valíčkovi, ale Novák byl u své tyče připravený. Následný výkop na půlce Bašta zpracoval jen do prostoru kam nabíhal Stejskal jenž zvedl hlavu a pokusil se z nějakých 40ti metrů přehodit domácího gólmana. Ke smůle hostů skončil balon na břevně domácí svatyně.  Za nedlouho zkoušel střílet levačkou z voleje Koutský, ale spoluhráči ve vápně ztečovali míč mimo. Po Lenzově centru pak Holej nedokázal hlavou nasměrovat balon do brány.

 

Ve 36. minutě postrčil Kunágl do běhu Fajfrlíkovi, ten ovšem zamířil jen do boční sítě. Minutu nato rozvlnil síť Studnička, ale gólovou radost překazil zdvižený praporek a odpískaný ofsajd. O minuty později domácí ztratili míč a středem se prohnal Mašek. Jeho střelu Brousek jen vyrazil, ale dobíhající hráč hostů mířil hodně nad. V závěru půle se pak po křídle prohnal Studnička a jeho centr poslal zblízka o kousek mimo hlavou Sýkora.

Turek upravil na 2:0

   Ve druhém dějství si domácí počínali aktivněji, ale kýženého efektu se nedočkali. V. 53. minutě byl faulovaný asi největší otloukánek na place Kunágl. Szypula z následného přímáku mířil jen doprostřed a Novák vyrazil na roh. V 70. minutě vyslal přízemní střelu Sýkora, Brousek si dokázal poradit. Dvě minuty nato jinak dobře chytající domácí gólman nesebral centr z levé strany, míč se dostal k Turkovi jenž neměl větší problém trefit odkrytou bránu, 0:2.

 

Za další dvě minuty pálil z otočky Stejskal, ale Brousek si poradil. V 79. minutě zahrával standardku po faulu na Lenze Holej, Novák bez větších problémů míč vyrazil. Po čtyřech minutách byl na hranici vápna faulovaný kdo jiný než Kunágl. Exekuci tentokrát vzal na sebe Bašta. Jeho pokus se otřel o břevno a skončil v zámezí. Poté hosté hlavičkovali jen do boční sítě. V závěru zápasu na Holejovu standardku o kousek nedosáhl Bašta. Byl z toho protiútok kdy šel Studnička sám na Brouska, který vyběhl a kanonýr hostů zamířil mimo.

 

AUTOR: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek (rowdies domácí): "Myslím, že rychlý první gól určil ráz první půlky. To jsme za stav 0:1 mohli být ještě rádi. Ve druhé půli bych řekl, že se kluci zvedli a snažili se víc tlačit, ale důkladněji prověřit gólmana hostí se moc nepovedlo. Byl to první zápas, takže obavy z hraní o sestup jsou ještě daleko. Věřím, že se mančaft lépe sehraje a semkne. Třeba přijde povzbuzení už v příštím zápase v Temelíně nebo potom doma v ostře sledovaném derby s Hrady."




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - D. Szypula [-] , J. Stanka [-] , M. Bašta [-] , R. Valíček [-] , M. Sviták [-] , Z. Staněk [-] , D. Lenz [-] , J. Kunágl [-] , J. Holej [-] , M. Fajfrlík [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Novák [-] - J. Beran [-] , J. Turek [-] , Z. Filípek [-] , J. Suchan [-] , P. Nedorost [-] - M. Ridvan [-] , J. Koutský [-] - P. Stejskal [-] , M. Studnička [-] , F. Sýkora [-]

ŽK: 39. Z. Staněk , 82. D. Szypula - 4. J. Turek , 52. J. Suchan , 82. M. Turek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠROM Pavel (N), FAJTL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.