Loučovice skolily lídra, porazily Blesky z Klikova


Branky


4. J. Toth , 71. M. Toman - 23. J. Lochman
0

V sobotním odpoledni dorazil na hřiště Vltavanu zajímavý soupeř a to lídr soutěže z Klikova. Loučovice chtěli po nevydařeném utkání v Olešnici ukázat, že fotbal hrát umí a snažili se být lídrovi více než vyrovnaným soupeřem. To se povedlo, hosté totiž odjížděli zklamaní, připsali si druhou porážku v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelili branku

Úvod zápasu vyšel skvěle pro Vltavan. Ve 4. Minutě se po kombinaci na pravé straně  dostal balón k Tomanovi, který před velkým vápnem prostrčil pravou českou uličkou na Totha a ten kolem hostujícího gólmana Wollnera otevřel skóre – 1:0. O chvilku si oba aktéři vyměnili role, Toth přihrával, Toman zakončoval. Střelu na zadní tyč tentokrát Wollner vytěsnil na rohový kop. Hostům se nedařilo hrát svou hru a nakopávanými míči se marně snažili hledat své útočníky. Od 20. Minuty se hra vyrovnala. A ve 23. Minutě se srovnalo i skóre. Na levé straně se uvolnil Lochman a krásnou střelou do šibenice srovnal na 1:1. O pár minut později poslal Žák přesným pasem do brejku Tomana, domácí kanonýr ale s hostujícím gólmanem obstřelil i tyč, chybělo pár centimetrů. I Klikov zahrozil, Navrátil se z vápna opřel do střely, bohužel pro něj ale mířil pouze do tyče. Těsně před poločasem ještě unikl Toth, ale přestřelil.

Kanonýr Toman vystřelil výhru

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, ale pozorná obrana domácích je nepouštěla do žádných gólových šancí. Stále měla hra dobré tempo i kvalitu. Rozhodující moment přišel v 71. minutě. Loučovice zahrávali rohový kop, hosté odvrátili nebezpečí pouze za vápno, kde si míč převzal Kališ, centrem na zadní tyč našel Tomana, který hlavou dal domácím vedení 2:1. Hosté zahrozili ještě jednou a to v 85. minutě z trestného kopu trefil břevno Benhák a dorážku pokryl Šíma. V závěru do otevřené obrany hostů zaútočil Toth, předal ve vápně Tomanovi, toho vychytal brankář Wollner,  s dorážkou do prázdné brány si neporadil Ardó. Na skóre se tedy nic nezměnilo a body zůstali doma u Vltavy.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Celý tým pracoval po celé utkání zodpovědně a myslím, že si dnes hráči Vltavanu sáhli hluboko do svých sil. Soupeř hrál dobře a ukázal, že není náhodou na špici tabulky. My jsme dnes dali dva pěkné góly a proto bereme body. Není dnes nikdo, kdo by vyčníval. Opravdu super kolektivní výkon, zejména v obranné části




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - PRŮCHOVÁ Nikola, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.