2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice vydřela výhru nad Loučovicemi


Branky


0

 

V deštivém nedělním odpoledni zajížděl Vltavan na hřiště poslední Olešnice, které se výsledkově vůbec nedaří. Naopak hosté se drží v první pětce a mají sezónu slušně rozjetou. Pomýšleli tedy samozřejmě na trojbodový zisk, který ale nutně potřebovali i domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólman Hüttner musel pod sprchy

 

Zápas začal mírným tlakem domácích, kteří se v pozměněné sestavě snažili využít urostlých útočníků. Důkladné napadání předvedl ve 21. minutě Lenk, který zaskočil obránce Fejtka, ten se rozhodl pro malou domů, při které hostující kapitán a brankář Hüttner podklouzl a Lenk tak otevřel skóre – 1:0. Pro Hüttnera to nebyla jediná smolná situace v utkání. Ve 25. minutě ho v souboji důrazně přetlačil Brousek, odražený míč se dostal ke Koktavému a ten rozvlnil síť podruhé – 2:0. Hostujícímu kapitánovi se to samozřejmě nelíbilo a za protesty obdržel žlutou kartu. V další šanci se objevil Koktavý, který ale míč napálil vysoko nad branku. Ve 30. minutě rozehrál Fiala volný kop z poloviny hřiště na Husu, který zatáhl míč ze strany, pozemním centrem našel v dobré příležitosti Burdu, kterému střelu zablokoval Somolík. Ve 44. minutě se zahrával rohový kop, Brousek se opět důrazně, nýbrž tělem, střetl s Hüttnerem, hlavičkoval ovšem vedle. To se kapitánovi Vltavanu nelíbilo podruhé, s vidinou kapitánské pásky a tudíž výhodou při komunikaci s rozhodčím se obrátil na mladého sudího, který neváhal a za protesty mu udělil žlutou kartu. Ta byla druhá a Hüttner musel opustit hřiště, zápas pro něho skončil. Do branky se musel z obrany stáhnout Šíma. Ještě před odchodem do šaten mohli domácí korigovat výsledek, Bahenský se po výměně s Buřičem uvolnil, centrem našel na malém vápně Lenka, který ovšem nedokázal prostřelit hostující obranu.

 

Hosté i v deseti lidech zatlačili domácí

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kterým se podařilo atakovat Olešnici a zatlačit jí na její polovinu. Domácí jakoby kombinační a pohyblivý fotbal zaskočil. Do gólových šancí se dostali Toth, Toman, Zbořil a Žák. Proti ovšem byla defenziva Olešnice v čele s výborně chytajícím Janečkem. Olešnice se snažila o protiútoky, které se jí nedařilo proměnit. Největší šanci minul Bahenský, který hlavičkoval na malém vápně přes branku Šímy. V 77. minutě letěl míč na Koktavého, který byl v hlubokém ofsajdovém postavení. Hrát ale nechtěl, toho využil Husa, který se dostal tváří v tvář Šímovi. Situaci ale nevyřešil vůbec dobře, místo přihrávky na volného Brouska zvolil střelu, kterou Šíma vyrazil na rohový kop. Na druhé straně se uvolnil Toman, jeho střelecký pokus zablokovali ve vápně domácí obránci. Nutno říci, že hosté se i v deseti lidech snažili utkání zvrátit a přehrávali Olešnici. Ta si připsala teprve druhé podzimní vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér): Tentokrát jsme podali špatný výkon, ale máme tři body. Zápas jsme začali dobře a prvních 20 minut jsme byli lepším týmem. Hosté si dali smolný vlastní gól, pak jsme přidali ještě druhý. Paradoxně od této chvíle jsme přenechali iniciativu Loučovicím. Druhý poločas jsme hráli křečovitě a báli se o výsledek. Pochválit musím celou defenzivu v čele s brankářem Janečkem, který udržel čisté konto.

Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Do Olešnice jsme jeli s velkým respektem, neboť přes postavení domácích v tabulce, ale výsledky když mužstvo prohraje 8x o gól, tak je to smolné. První půle nebyla od nás tak dobrá, trochu nás brzdil nepřesnými výroky rozhodčí, za druhou polovinu musím kluky pochválit i o deseti jsme udělali zápas zajímavý a domácí se museli o výsledek bát, škoda neproměněných šancí ze začátku druhého poločasu. Nic, zápas je pryč a my se musíme připravit na domácí zápas proti lídrovi z Klikova. Dnes vyzdvihnu výkon Somolíka, ostatní kluci to odmakali a zejména druhá půle byla dobrá.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] - L. Burda [-] (70. R. Horelica [-] ) , M. Koktavý [-] , T. Kačírek [-] - R. Brousek [-] (73. D. Chovanec [-] ) - L. Lenk [-] (85. R. Valenta [-] ) , P. Fiala [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Toth [-] , J. Matulík [-] , M. Somolík [-] - J. Černý [-] , M. Toman [-] , J. Fejtek [-] (46. J. Zbořil [-] ) - - M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] (86. V. Matulík [-] ) , R. Karták [-] (81. L. Ardó [-] )

ŽK: 74. T. Kačírek , 79. L. Lenk , 88. R. Valenta , 90. M. Lechner - 15. M. Toman , 21. J. Žák , 23. M. Somolík , 26. M. Hüttner , 43. J. Toth , 62. M. Koutský , 86. J. Matulík . ČK: 44. M. Hüttner .
Hráči zápasu: D. Janeček - M. Somolík .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Petričák Daniel - TŘEŠTÍK Petr, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.