Frymburk veze tři body i z Roudného


Branky


0

 

Sobotní dopoledne patřilo v Roudném fotbalu. Přijel soupeř z Frymburku, který v této sezóně body moc neztrácí. K vidění byl pohledný zápas, který se vyhrotil kvůli verdiktům rozhodčího.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

 

První poločas přinesl hned několik vyložených šancí na obou stranách. Žádná ovšem nebyla využita, stav se neměnil. Hra byl často přerušována nepřesnými výroky rozhodčího, který se nebál udělit žluté karty za „kecy“. V prvním poločase to bylo pro domácí, ve druhém pro hosty.

 

Flöring otevřel skóre

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří ze zajištěné obrany hráli převážně na brejky. To jim vyhovovalo a v 51. minutě se mohli poprvé radovat. Po standardní situaci se hlavou trefil Flöring a otevřel skóre na 0:1. Frymburk opět vyčkával na brejkové situace a v 69. minutě se po krásné akci, na jejímž konci byl Matúš, který obešel brankáře a do prázdné branky upravil na 0:2, dočkali znovu. Zajímavý moment přinesla 80. minuta. Střelec druhé branky, Lukáš Matúš se ohradil na rozhodčího slovy „co to pískáš?“ a sudí Křížovský mu udělil červenou kartu. Hráč tak musel pod sprchy, ale vliv na hru to nemělo, protože Frymburk vítězství ubránil.

 



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč): Hrál se bezstarostný fotbal nahoru dolu se spoustou šancí na obou stranách, i když více jsme jich měli my. Zápasu akorát uškodil arogantní hlavní rozhodčí, který udělil celkem asi 10 žlutých karet, z toho 9 za mluvení. Mně udělil rovnou červenou za slova "co to pískáš", podotýkám bez předchozího žlutého napomenutí. Do zápisu si pak vymyslel, že jsem mu ještě řekl "Ty Matěji", což ale není pravda, v tu dobu kolem mě stáli další nejméně tři hráči, i domácích, kteří to slyšeli a sami se divili, že jsem dostal červenou kartu. Nechápu to, neboť domácí hráči rozhodčího oslovovali hrubými výrazy, za což však dostali pouze žluté karty. U nás však nemá cenu podávat protest, protože to, zaprvé stojí nemalé peníze a zadruhé jsou rozhodčí a disciplinární komise jedna ruka, tudíž je to zcela zbytečné. Každopádně důležité jsou body, za výkon chválím celý tým, ale tentokrát vyzdvihnu výkon Venci Tomky, alias "Lokty Padělky", který hrál po delší době a odehrál na pravém beku výborný zápas.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - A. Trejbal [-] (46. L. Wohlgemuth [-] ) , J. Rezek [-] , D. Samek [-] , D. Šestauber [-] (57. J. Kramář [-] ) , R. Otepka [-] , F. Budín [-] , B. Vogl [-] (55. L. Šolc [-] ) , M. Lerch [-] (79. R. Svoboda [-] ) , D. Zíka [-] , J. Vopelka [-] (63. M. Vodák [-] )

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - D. Račák [-] , R. Mertl [-] - M. Račák [-] , M. Flöring [-] , L. Matúš [-] - J. Rillich [-] , M. Koza [-] (90. J. Pecha [-] ) - V. Tomka [-] , F. Malina [-] (72. P. Tichovský [-] ) , J. Micák [-]

ŽK: 22. R. Otepka , 26. F. Budín , 29. B. Vogl , 54. J. Rezek - 65. V. Tomka , 65. M. Koza , 72. M. Račák , 88. J. Micák . ČK: 80. L. Matúš .
Hráči zápasu: V. Tomka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.