Kamenný Újezd po dvou prohrách zabral a porazil Vltavan gólem v závěru


Branky


35. A. Prokop , 43. A. Prokop , 90. A. Černý - 27. V. Dudla , 33. V. Dudla
0

 

Kameňák nebodoval dvě kola po sobě, dlouho to vypadalo na dělbu bodů. V závěru vystřelil kýžené 3 body domácím Černý.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nahoru dolů, Dudla i Prokop shodně po dvou brankách

 

Loučovice jsou na tom bodově velmi dobře a tak chtěli pomýšlet i na bodový zisk z favorizovaného Kamenného Újezdu, který dvakrát po sobě ztratil a propadl se tabulkou. Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se snažili více držet míč a vytvářeli si šance. Ve 27. minutě dobře napadali oba útočníci rozehrávku domácí obrany, získali balon, který předložili do vápna Dudlovi, jenž se střelou na zadní tyč nemýlil a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Domácí po gólu znervózněli, čehož Loučovice využily. Po rohovém kopu se trefil Dudla, jehož druhá trefa znamenala dvoubrankové vedení – 0:2. V té době se hostům hrálo lépe, určovali tempo hry. Možná i díky tomu si dovolili více věcí a svou lehkovážností dostali domácí zpět do hry. Ve 35. minutě totiž udělali chybu při odkopu, míč se dostal k útočníkovi Prokopovi, který podél gólmana Šímy snížil na 1:2. Domácí gól nakopl a hnali se za vyrovnáním. Díky zlepšení ve hře donutili Vltavan k další chybě, kdy po nedohodě Totha a Šímy propadl míč do velkého vápna, kde se znovu objevil osamocený Prokop, který před prázdnou brankou neměl problém vyrovnat – 2:2.

 

Aleš Černý skluzem vystřelil vítězství v 90. minutě

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe nabuzení domácí. Byli aktivní a dostávali se do šancí po centrech z obou krajů. Vltavan šancím dokázal čelit a sám se pokusil o zvrat rychlými brejky. Ty zůstaly nevyužité. Dvě velké šance na bodový zisk pro Loučovice přišly v závěru. Nejprve se v 81. minutě dostal do vápna Toth, střelu na bližší tyč vyrazil brankář na rohový kop. V 87. minutě se po rychlém přechodu dostal k míči Toman, uvolnil se ve vápně, ale i jeho pokus kryl domácí brankář Dudák. Ten nakopl balón na polovinu hostů, kteří zvládli situaci odvrátit pouze za cenu faulu. Trestný kop z pravé strany se dostal k Černému, který dal ve skluzu vítězný gól – 3:2. Přinesl tak po krátké odmlce další 3 body do tabulky pro domácí Kameňák. V dalším kole přivítá Kamenný Újezd sousedy z Boršova, derby se hraje ve čtvrtek od 16:30. Vltavan doma hostí Chvalšiny.

 



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Myslím, že to bylo vyrovnané utkání a že jsme si měli odvést minimálně bod, bohužel jsme dnes udělali dvě velké chyby v obraně a tím dostali domácí do zápasu. Kdybychom udrželi vedení do poločasu určitě by to měli domácí těžší. Musíme pogratulovat domácím k obratu a my tohle ztracené utkání hodit za hlavu a připravit se na anglický týden, kdy oba zápasy hrajeme na domácí půdě a musíme je zvládnout a získat 6 bodů. Dnes si myslím, že zápas se povedl Vaškovi Dudlovi, ne že dal dvě branky, ale po celý zápas makal, proto tato volba.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BEZPALEC Martin, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.