Zlatá Koruna smírně s Vltavanem Loučovice


Branky


64. M. Homer - 18. M. Toman
0

Nováček doma přivítal Loučovice, okresní derby nemělo vítěze

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nadějný pro hosty z Loučovic

Do okresního derby vstoupili lépe domácí a měli několik náznaků do šancí, tu největší si vytvořili v 10. minutě, kdy po dlouhém autu hlavičkoval Steinocher, ale hostující brankář Šíma byl připraven a vytěsnil ránu nad svoji branku. Od 15. minuty hosté vyrovnali hru a začali se i oni dostávat do brankových příležitostí. Na menším hřišti se nehrál žádný hezký a kombinační fotbal, hra byla o důrazu a standardních situacích. V 18. minutě hosté zahrávali rohový kop a z něho se dostali do vedení, kdy se prosadil Toman - 0:1. Od této doby do konce poločasu byli Loučovice přece jen lepším týmem a vypracovali si ještě dvě gólové akce, které ovšem vyřešil domácí brankář Schwarz.

 

Homerova branka přinesla alespoň bod pro domácí

Do druhého poločasu vstoupili hosté se zabezpečenou obranou se snahou vyrážet do rychlých kontrů. To se jim bohužel příliš nedařilo a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště. Loučovice hrozili ze standardních situací, žádnou z nich ovšem neproměnili, domácí se přes snahu nedostali do žádné vyložené šance.  Až přišla 64. minuta, kdy se do vápna dostal Ohnsorg, nahrál Homerovi, který si potáhl míč na penaltu a střelou do protisměru brankáři nedal šanci 1:1. Závěr zápasu patřil Vltavanu, který měl více sil, ale nepodařilo se mu zvrátit utkání na svou stranu. Většinu šancí pochytal brankář Schwarz. Nejprve vychytal tečovanou střelu Fejtka, později ukázal, že má branku správně postavenou, neboť hlavička Zbořila šla po rohovém kopu těsně nad břevno. Zlatá Koruna zajíždí v dalším kole na půdu Frymburku, Vltavan Loučovice přivítá na domácím trávníku Novou Ves-Brloh.

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (manažer týmu domácích): Měli jsme vinou zranění a pracovních povinností některých hráčů trochu problémy se sestavou, ale nezačali jsme špatně a do takové 15 minuty jsme byli aktivnějším týmem a bylo tam několik náznaků šancí. Pak ovšem Loučovice hru srovnali a šli asi po zásluze do vedení, když proměnili jednu se svých výborně zahrávaných standardek. Po zbytek zápasu se dle mého hrál opatrný fotbal, nám se dlouho nedařilo vytvořit si kloudnou šanci, hosté hrozili především ze standardek. O remíze nakonec rozhodli naši nejzkušenější hráči, když Ohnsorg nahrál Homerovi, který zkušeně zakončil a srovnal na 1:1. Do konce už toho k vidění moc nebylo a remízu doma bereme, protože těch rohů a centrů do našeho vápna bylo skutečně hodně. Naši obranu skvěle drželi Lacko se Zaymlem, hostující obranu pak vynikající Milan Somolík.

Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér hosté): Myslím, že jsme byli o trochu lepším týmem, ale domácí si za bojovnost také něco zasloužili, takže asi rozdělení bodů je spravedlivé. Dnes to byl kolektivní a bojovný výkon, takže bych rád poděkoval všem, trochu více byl na hřišti vidět Michal Toman, jenž vstřelil i naši jedinou branku. Vezeme bod z venkovního zápasu, to je dobrý, teď se připravíme na další okresní derby, kdy na svém stadiónu přivítáme Novou Ves-Brloh.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ROUS Zdeněk, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.