FOTO: Nová Ves veze z Loučovic TŘI body za pohodovou výhru


0

Loučovice se se získanými 6 body postavily Nové Vsi, kanonýr Procházka však opět v úvodu ukázal, jak připravené je jeho mužstvo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod opět vyšel Nové Vsi, již ve 4. minutě se radovala

Nové Vsi patří úvody utkání, tentokrát to bylo ještě dříve, než v utkání minulém. Ve 4. minutě uvolnil Janeček z lajny nabíhajícího Nováka, jehož přesný centr našel na zadní tyči číhajícího Procházku, jenž se hlavou nemýlil a poslal hosty do vedení – 0:1. Chvíli na to přišla další rána pro domácí, zranil se gólman Hüttner a musel střídat. Do branky se postavil Šíma. Další průběh zápasu probíhal bojem ve středu hřiště, bylo k vidění spoustu nepřesností z obou stran. V 19. minutě se ujal prvního pokusu domácí Toman, se kterým ale neměl gólman Bartizal žádný problém. Ve 23. minutě poslal střílený centr do vápna Neumann, náhradní gólman Šíma vyrazil k Brožkovi, který ovšem trefil pouze nohy domácího bránícího hráče. Ve 27. minutě přišla velká šance, Boháč po centru z přímého kopu hlavičkoval do gólmana Šímy,  který vyrazil balón před dobíhajícího Janečka. Ten ale ve stoprocentní šanci napálil nohu ochránce domácí svatyně. Ve 38. minutě se do akce dostal opět Janeček, který už neminul a hosté se mohli znovu radovat – 0:2.

Zkušení hosté si pohlídali vítězství

Do druhého poločasu nastoupili domácí s pokusem zvrátit utkání, moc šancí ale neměli, spíše náznaky bez pořádného zakončení. Hosté s přehledem bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Jeden takový přišel v 56. minutě, kdy se tváří v tvář postavil Šímovi opět Janeček, který zakončil na 0:3. V 80. minutě udeřili hosté po čtvrté. Po nádherné kombinaci se míč dostal k Procházkovi, jenž svůj samostatný únik zakončil střelou kolem gólmana – 0:4. Domácí chtěli alespoň čestný úspěch v podobě gólu, proti byl ale brankář Bartizal. Střelu pod břevno vytěsnil na roh, ze kterého přišel další pokus v podobě rány, kterou udržel a připsal si tak druhé čisté konto v této sezóně.

 

V příštím kole zajíždí Vltavan na hřiště nováčka ze Zlaté Koruny, Nová Ves doma přivítá Frymburk. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (předseda oddílu domácích): Zápas jsme nezačali dobře, byli jsme bez pohybu a soupeři dávali mnoho prostoru.Hosté již ve 3. minutě využili naši lehkovážnost a po centru z levé strany dali vedoucí branku.V 6. minutě přišla další smolná situace, kdy se nám po dobrém zákroku zranil Martin Hüttner a do brány musel Mikuláš Šíma. Ke konci poločasu jsme inkasovali na 0:2, a to si myslím, že byl nejdůležitější moment zápasu. Soupeř hrál velmi dobře a zkušeně. Ukázal, že se s ním musí opět počítat na špici tabulky. My se musíme oklepat a připravit se na další zápas, kterým bude okresní derby se Zlatou Korunou. Z našich hráčů bych mohl pochválit asi dorosteneckého gólmana M.Šímu, který zápas po zranění M.Hüttnera zvládl.




Počet diváků: 180. Rozhodčí: Bumba František - PICKA Pavel, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.