Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

Zasloužili jsme si vyhrát, litoval po utkání sedlecký střelec Kučera


Branky


40. J. Špán (vl.) , 81. P. Cibulka - 38. T. Kučera , 61. D. Ambrož
0

Sedlec neměl pro utkání jednoduchou výchozí pozici. Poslední zápasy se mu nepovedly, tentokrát navíc musel místo Hanzala do brány Čaloun, který už asi ani nepočítal, že si v kariéře zachytá I.A třídu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři podrželi svůj tým

Sedlec přijel na Křemelku pouze s jedním náhradníkem, který navíc musel na hřiště již v 8. minutě, při zranění Peška. Přesto byli v úvodu aktivnější a  již v 5.min. Koch po trestném kopu v ideální pozici netrefil míč. Ve 13. min. vystrašil z dálky Špán Reisera, ale ten nadvakrát kryl. Pak se konečně začaly rozehřívat motory Junioru a přišly první šance na druhé straně. Ve 23.min. poslal zleva centr Čapek a  Baloušek zakončil do brankáře. Ve 23.min. Dohonyi z opačné strany hledal před brankou Bálka, který ve skluzu minul. Vzápětí neuspěl ani kanonýr Zušťák, který zblízka trefil pouze hostujícího gólmana Čalouna.

 

Ve 33.min. unikl domácí obraně Kučera, ale na Reisera nevyzrál. Za tři minuty už ale hostující kanonýr potrestal zmatky v obraně Junioru – 0:1. Vzápětí se dral do zakončení Zušťák a hostující obránce mu upíchl míč do vlastní sítě a určil tak poločasové skóre. 

Domácí šťastně vyrovnali

Ve druhé půli pokračoval Junior přes změny v sestavě ve mdlém výkonu a již v úvodu pelášil sám na branku Staněk, ale Reiser svůj tým opět podržel. V 61.min již ale nestačil na koncovku úplně volného Ambrože – 1:2. Domácí přikovali Sedlec k jeho brance, ale recept na překonání jeho obrany i díky mnoha nepřesnostem stále nenacházeli. Až v 81.min. se dostal k míči Cibulka a jeho centr se k překvapení všech snesl do šibenice – 2:2.

 

Hned za minutu si na kolmici naběhl Baloušek, obešel i gólmana, ovšem dostal se ze střeleckého úhlu a zpětnou přihrávkou již nikoho nenašel. Dvě minuty před koncem ještě Kostkův přímý kop líznul břevno, ale na rozdílovou branku již nedošlo. Junior tak uzavřel polovinu soutěže zbytečnou ztrátou dvou bodů.

 

AUTOR: Rostislav Hrubý



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Troufám si tvrdit, že tentokrát jsme si zasloužili vyhrát. Měli jsme opravdu velkou spoustu šancí, opravdových tutovek, které jsme ale neproměnili. Naopak Strakonicím pomohl nešťastný vlastňák a nepovedený centr, který skončil v brance. Vyzdvihnout je třeba výkon stotřicetikilového brankáře B týmu Čalouna, který musel naskočit místo Hanzala, a třeba na to, když vychytal exligového Zušťáka, bude asi dlouho vzpomínat. Já sám jsem musel jít na hřiště i přes žaludeční problémy, ale celý tým makal natolik, že nás ani tyhle nepříjemnosti nezastavily. Bod je pro nás odměnou, i když mohly být tři. Důležité je, že jsme na dostřel ostatním týmům a o záchranu se budeme prát do posledního dechu i na jaře."



Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - D. Gondek [-] (46. T. Kostka [-] ) , P. Cibulka [-] , J. Ouška [-] (79. J. Maršala [-] ) , M. Čapek [-] - V. Dohonyi [-] , M. Šrámek [-] - P. Baloušek [-] , V. Šrámek [-] (90. J. Máška [-] ) , D. Bálek [-] (46. M. Kostka [-] ) , J. Zušťák [-]

SK Sedlec
R. Čaloun [-] - J. Špán [-] , M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , M. Pešek [-] (8. T. Kučera [-] ) , J. Koch [-] , D. Ambrož [-] , J. Zíka [-] , M. Bláha [-] , M. Kučera [-] , M. Chromý [-]

ŽK: 87. M. Čapek , 90. V. Šrámek - 85. M. Chromý , 88. J. Špán .
Hráči zápasu: R. Čaloun .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - ČMUCHA Karel, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.