2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy se hnaly za výhrou. A byla z toho remíza...


Branky


54. F. Zitta , 57. A. Mach - 40. L. Fujdiar , 72. J. Carda
0

Vacov a Planou dělil před utkáním jediný bod a celky si to tak rozdaly o možné vylepšení místa v tabulce. Hosté po půli vedli, domácí otočili, Planá srovnala a v divokém závěru se oba týmy natahovaly po vidině výhry...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli tlak, ale bez gólového efektu

Za slunečného počasí na výborně připraveném hřišti se oba celky první čtvrthodinku rozkoukávaly a oba brankáři byli bez práce. Pak ale Vacov šlápl na plyn a zatlačil plánského protivníka na obrannou polovinu. A v prvním poločase měl daleko více šancí. Roučka pálil po křížném pasu z boku do tyče, Nováček skvěle zasáhl nohou proti soupeřově střele zevnitř šestnáctky a při dalších šancích létaly míče těsně vedle plánských tyčí.

 

Planá v úvodním dějství měla jen dvě příležitosti. Nejprve Klas neudržel při prvním zákroku centr a k dorážce se dostal Svobodný, gólman vyrazil míč na roh. Při druhé nabídnuté šanci už hosté nezaváhali. Po vyražené Cardově střele byl u míče jako první Řehoř, který bez přípravy poslal míč do vápna, k hlavičce se zkušeně dostal padesátiletý Fujdiar a brankář byl bez šance - 0:1. Planá tak po půli šťastně vedla.

Vacov obrátil skóre během tří minut

Vacov do druhé půle vstoupil výborně. V 54. minutě jej navíc podpořila chyba v rozehrávce Plané na polovině hřiště, po jednoduchém přenesení hry šel Zitta od půlícího kruhu sám na Nováčka. Za vyhrožování spoluhráčů "Dej to!" je záložník poslechl a s jistotou namířil míč mimo dosah vybíhajícího gólmana. Na útočné polovině v tu chvíli ležel zraněný Carda a ještě než se poté stihl vrátit do hry, vstřelil natěšený Vacov druhou branku. Při přečíslení si naběhl na zpětnou přihrávku Mach a tečovanou střelou z úrovně velkého vápna pověsil míč pod břevno - 2:1.

 

Rychlé branky měly na hru Plané velký vliv a domácí i nadále pokračovali v aktivní hře. Beran zachránil hosty, když přizvedl gólové zakončení soupeře nad břevno. Stejně tak Nováček vytáhl tvrdou ránu zpoza vápna nad horní tyč. Vacovský tlak ale slábl, hosté se dostávali opět do hry, Řehoř střílel levačkou nad. A v 72. minutě bylo vyrovnáno. Svobodný sklepl míč pro Cardu, ten si navedl míč na střed a i když jeho palba nemířila úplně k tyči, na rychlém povrchu to na překonání Klase stačilo - 2:2. 

 

Do konce zbývalo dvacet minut a ty nabídly ještě mnoho zajímavých situací na obou stranách. Ani jeden z celků se totiž nechtěl spokojit s remízou, navíc hostující celek začal mít více ze hry. Šance měly ale oba týmy, stejně tak standardní situace v dostřelu brány. Větší příležitosti ke změně skóre ale měli Plánští. Hotový po standardce tečoval míč na tyč, Špírek zase, byť z maximálně milimetrového ofsajdu, hlavičkoval do břevna. Domácí pálili při své největší šanci střelou zpoza vápna nad a když se skóre neměnilo ani poté, co plánský Řehoř viděl ve vápně volného, ale dřevěného spoluhráče, rozešly se celky s bodovým ziskem. A (ne)spokojeny mohly být oba týmy.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Stanislav Klas (trenér): "Máme bod, chtěli jsme tři. Čemuž jsme od začátku i uzpůsobili hru, v prvním poločase jsme byli jasně lepší a vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme zase neproměnili, to je naše největší bolest. Soupeř prakticky z jedné šance dal na 1:0. Ve druhé půli jsme rychle otočili výsledek, v úvodu druhé půle jsme byli lepší, ale závěr nám utekl, Planá nás začala trochu přehrávat, vyklidili jsme prostory hřiště a to byla voda na mlýn kvalitních technických hráčů soupeře.. Byl to boj, oba mančafty chtěly vyhrát, nakonec jsme i mohli být rádi za remízu. Na měkkém terénu se hrál z obou stran pěkný fotbal. Hráčem zápasu krajní záložník Lukáš Král.

SK Planá
Jan Pintér (kapitán): "Utkání několika rozdílných pasáží, které podle mě nakonec skončilo asi spravedlivou remízou. Domácí na nás docela vlítli a vytvořili si několik zajímavých situací, ke konci poločasu jsme zase byli o něco lepší my a ujali se vedení po centru chytrou hlavičkou Fujdiara přes celou bránu. Do druhé půle jsme nastoupili jak opaření a domácí behěm tří minut utkání otočili a vytvořili si i další příležitosti. Troufnu si říci, že od 65., 70. minuty jsme byli lepší a vyrovnali. Poté už domácí tolik nezlobili a my jsme ještě trefili tyč a břevno. Oba týmy mohly jak vyhrát, tak prohrát, tak je to po bodu asi spravedlivé! V naprostém poklidu a s přehledem zvládla utkání trojce rozhodčích. V kritických chvílích nás podržel v bráně Nováček a ve středu pole hráli dobře Carda s Řehořem."



Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - R. Mach [-] , L. Král [-] , J. Červenka [-] (83. P. Vastl [-] ) , A. Mach [-] , J. Ketzer [-] (46. V. Zábranský [-] ) , V. Uhlíř [-] , F. Roučka [-] , M. Moutelík [-] , M. Valta [-] (82. A. Jírovec [-] ) , F. Zitta [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Svobodný [-] , T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] (46. M. Špírek [-] ) , J. Pintér [-] , J. Szabó [-] (90. L. Kitzler [-] ) , J. Carda [-] , M. Píchal [-] , J. Stegbauer [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 77. F. Roučka - 33. L. Fujdiar , 46. J. Carda , 70. M. Beran .
Hráči zápasu: L. Král - J. Carda , T. Řehoř , J. Nováček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.