0:2
(0:1)
11. L. Motyka (p.)
60. F. Čadek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předvedli jsme nejlepší výkon sezóny, radoval se blatenský trenér Brabec


Branky


11. L. Motyka (p.) , 60. F. Čadek
0

Mladý blatenský tým vybojoval v Plané zasloužené vítězství, v každé půli vstřelil po brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motyka proměnil penaltu

Hosté šli do vedení v 11. minutě, kdy na polovině hřiště zaváhal domácí útočník Carda, míče se chopili Blatenští a na kvalitní průnikovou přihrávku si naběhl Stulík. Toho ve vápně po kličce podkopl Pintér a hosté zahrávali desítku. Tu proti Hotovému chladnokrevně proměnil kapitán Motyka

 

Domácí byli vidět v prvních dvaceti minutách, pak ale naplno zabral soupeř a po zbytek zápasu byl lepším celkem, Blatná byla rychlejší, její hráči dokázali být u odražených míčů jako první. Planá si přesto po zaváháních soupeře vytvořila dvě dobré příležitosti, které ale zůstaly nezužitkovány.

Čadek potvrdil výhru

Planá musela do druhé půle hru otevřít, do hry šel rychlík Balogh, ale Blatná protivníkovi nic nedovolila naopak se dostávalo často do střeleckých pozic. Její druhou branku dal v 60. minutě Čadek po výborné nahrávce Prokopce, který nezazmatkoval a posadil míč spoluhráči z brejku přeně na kopačku - 0:2.

 

Proti Hotovému pak neuspěl ve dvou tutovkách Stulík, druhou branku nepřidal Čadek. Zvlášť Stulíkova šance volala po gólu - Hotový jeho první střelu vyrazil, stačilo jen míč jen doklepnout do sítě, ale k údivu všech přítomných to Stulík zazdil.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Lukáš Balogh (útočník): "Prvních 15 minut jsme hráli po zemi a byli lepší, pak jsme Blatné darovali gól z penalty a od té doby jsme podělali, co jsme mohli a už nevyšlo vůbec nic. Oni byli důrazní, rychlí v přechodu a začali nás přehrávat."

TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): "Blíží se závěr podzimu a tentokrát jsem poprvé plně spokojen jak s hrou, tak výsledkem. Vyhrát jsme tedy měli vyšším rozdílem, ale máme dobré tři body zvenku. Herně se mi to ale z naší strany líbilo maximálně. Hráli jsme rychlostně, po zemi, hráli jsme prostě dobrý fotbal. Hledal jsem na podzim optimální sestavu, teď si to možná sedlo, hlavně ve středu zálohy. Věkový průměr jsme měli asi 22 let na celý mančaft. Uplatnili jsme rychlost a dravost, kdy jsme dokázali hru soupeře včas přerušovat. Postupem zápasu jsme byli lepší a lepší, navíc domácí chtěli hrát, což pro nás znamenalo otevřenější obranu. Hráčem zápasu byl útočník Stulík a stoper Houzar."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - Z. Lexa [-] , O. Hotový [-] , M. Beran [-] (74. J. Stegbauer [-] ) , M. Píchal [-] , J. Carda [-] , D. Kneys [-] , J. Pintér [-] (85. P. Vobořil [-] ) , T. Plojhar [-] , T. Řehoř [-] , M. Svobodný [-] (48. L. Balogh [-] )

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] (77. F. Hrádek [-] ) , D. Houzar [-] , M. Sedláček [-] - L. Machovský [-] , P. Prokopec [-] , L. Motyka [-] , O. Křivanec [-] , M. Kůst [-] - P. Stulík [-] (86. M. Brabec [-] ) , F. Čadek [-] (66. R. Peleška [-] )

ŽK: 38. Z. Lexa , 53. L. Balogh , 61. J. Carda - 56. D. Houzar , 79. O. Křivanec .
Hráči zápasu: D. Houzar , P. Stulík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Petr - ČMUCHA Karel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.