2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:15

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodlo se z ofsajdu, zlobili se hráči Lokomotivy. Fauly domácích se nepískaly, ty naše naopak jak na běžícím pásu, zní zase z tábora hostů


Branky


0

Hosté ve 23. minutě vedli o dvě branky a byli na cestě k výhře. Domácí ale ve druhém poločase zabrali a posledních deset minut za vyrovnaného stavu dokonce dohrávali v přesile jednoho muže... Jenomže Týnští se ukázali jako bojovníci. Zajímavé hodnocení nám poskytli trenéři obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týn si vytvořil náskok

Hostům vyšla první půle a po čtvrthodině hry šli do vedení. Dvořák v 16. minutě utekl po straně, Roden jeho palbu vytěsnil na tyč a Vařil už měl z dorážky pohodlnou pozici – 0:1. V další situaci byl hlavním aktérem opět Dvořák, tentokrát už ale uspěl přímo sám se svou střelou – 23. minuta a 0:2.

 

Mezi domácími fandy to zahučelo hlavně po standardní situaci, kdy míč prolétl vápnem hostů, ale branka z toho nebyla. Budějovický tým tak musel ve druhém dějství dotahovat, s tím už ale měl úspěšnou zkušenost z posledního zápasu a svěřenci trenéra Hanela tak věřili v obrat. 

Divoký závěr utkání

Lokáda se skutečně natlačila do útoku a aktivitou si vysloužila vyrovnání. První branka Ayeba přišla v 60. minutě, když tečoval střelu letící na bránu a bylo to už jen o gól. O patnáct minut později už to bylo 2:2. Nechuta dotlačil míč do sítě.

 

Za vyrovnaného stavu zachránil týnský tým svým zákrokem Kubík proti tutové šanci soupeře. Pak přišla zápletka, kdy Houska v 81. minutě po odpískání jeho ofsajdu při brejku zlostně nakopl míč, vykoledoval si tak žlutou kartu a šel ze hřiště. I v deseti si ale hosté vytvořili obrovskou šanci, po Bromově centru Vařil rozezvučil břevno. Nakonec rozhodl utkání Dvořák, když neváhal a naběhl mezi stopery, domácí reklamovali ofsajd, ale gólové zakončení platilo – 2:3. Dvořák následně mohl hostující výhru potvrdit, když běžel sám na Rodena, ale míč se mu zamotal pod nohama. Týn měl v závěru ještě další příležitosti ke skórování, když Novotný zazdil nadějnou situaci. Hosty to mrzet nemuselo, vítězství nakonec udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Pavel Hanel (trenér): „První poločas jsme prováhali, po našich hrubých chybách jsme pustili soupeře do vedení. Jako v minulém zápase jsme se dokázali ve druhé půli zlepšit, vyrovnat, ale bohužel myslím, že z ofsajdové situace jsme inkasovali na 2:3. Naše snaha přišla vniveč, strašně to mrzí, myslím, že bod jsme si určitě zasloužili. Nevím, co si zrovna pan Orlíček stěžuje na rozhodčí, ba naopak, ofsajd při třetím gólu byl dle mě jednoznačný. Standardní situace zápas nerozhodly, že kopeme rohové kopy, není věc rozhodčího. Jestli se cítí ukřivděn po tomto zápasu, tak to nevím, co se asi děje v Týně. Hráčem zápasu byl střední záložník Sudek, který bojoval.“

FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): „Začali jsme dobře, o půli jsme vedli 2:0, domácí si v ní nevytvořili vůbec nic. Ve druhé půli dali domácí všechny síly do útoku za docela slušné podpory rozhodčího, začaly se množit standardní situace. Po nich domácí vyrovnali. Už nerozumím fotbalu, ofsajdy, které byly, se nepískají, naše fauly se naopak pískaly jak na běžícím pásu. Byl to další zápas, kdy naši útočníci dostávají nakopáno, rozhodčí to nepíská. Před týdnem nás pískala paní rozhodčí Weidenthalerová na Slavii a bylo to úplně v klidu, souboje udržela v normě a nikdo neřekl půl slova. Tady s prominutím to sudí buďto neumí, nebo nevím… I v deseti jsme mohli soupeři dát tři góly. Domácí zahrávali velice dobře standardky, do hry se dostávali jen díky nim, proti nám jich bylo tak patnáct dvacet. Rozhodčí se nemůžou divit, že toho mají hráči dost a kecají jim do posuzování. Hráče zápasu tentokrát nevyberu, bylo to o kolektivním výkonu.“



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - J. Hruška [-] (83. J. Růžička [-] ) , P. Kamiš [-] , S. Nechuta [-] , R. Čapek [-] - D. Kocar [-] (72. S. Havel [-] ) , M. Sudek [-] , A. Novák [-] (67. O. Jánošík [-] ) - M. Ayeb [-] , T. Choutka [-] - P. Kokeš [-] (49. D. Bláha [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - P. Vařil [-] , J. Brom [-] , J. Meidl [-] , O. Lukeš [-] (80. A. Novotný [-] ) - M. Boček [-] , P. Dvořák [-] (90. L. Stoklasa [-] ) , J. Plojhar [-] - M. Tupý [-] , T. Houska [-] - M. Šálený [-]

ŽK: 38. D. Kocar , 65. J. Hruška , 81. T. Choutka - 55. T. Houska , 66. O. Lukeš . ČK: 81. T. Houska .
Hráči zápasu: M. Sudek - P. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vítek Miroslav - CRKVA Robert, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.