Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Sedlec na Týn nestačil. Zbývá nám jen pogratulovat soupeři k dobrému výkonu, zní od domácích


Branky


0

Týn v posledním kole ukořistil výhru po čekání trvající tři zápasy a v Sedleci na bodový sběr navázal, trefili se čtyři různí střelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vařil otevřel skóre

Týnští fotbalisté se na sedleckém trávníku předvedli ve výborném světle a naprosto zaslouženě si odvezli všechny body. Domácí jim ale výhru nabídli na zlatém podnose. První gól padnul po rohu zahrávaném Meidlem, který si domácí obrana nepohlídala a Vařil, který v utkání nastoupil netradičně na místě pravého beka, už měl jednoduchou pozici. A hosté i nadále hráli prim, zejména vynikající Dvořák na pravém křídle dělal domácím problémy, ovšem finální část akcí hostům nevycházela. Tupý zahodil stoprocentní příležitost, kdy postupoval sám, ale gólovou radost mu zkazil vykopnutím míče sedlecký bek. Domácí se do šancí nedostávali, přesto se namonec mohlo jít do kabin za vyrovnaného stavu. Nejprve měl Sedlec roh, když Liška zachyboval v rozehrávce a Sedlečtí jeho úmysly vystihli, chvíli na to Holba v největší sedlecké šanci trefil jen tyč.

Sedlec se čestného gólu nedočkal

Po přestávce se záhy prosadil agilní Dvořák, kterého do šance vysunul Plojhar a Dvořák z právé strany uspěl křížnou ránou - 0:2. Hosté už zápas kontrolovali, měli i další šance, v 66. minutě ale brejk ukončilo nepřesné Dvořákovo počínání, z protiútoku pak mohli udeřit po rychlé kombinaci domácí, ale míč poslali jen vedle brány. Následovala hluchá pasáž utkání, která mnoho vzrušení nepřinesla. V samotném závěru přidali Týnští ještě další dvě branky - Stoklasův centr zužitkoval Meidl, pár chvil na to uspěl Plojhar tečovanou střelou a hosté s přehledem vyhráli. Za zmínku stojí i vynikající výkon rozhodčího Brycha.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tentokrát můžu pouze pogratulovat soupeři k velmi dobrému výkonu. Týn byl po celý zápas lepší, ale otázkou je, zda by to tak bylo, kdybychom soupeři opět nenabídli laciný gól po rohu. Sami jsme také nějaké šance měli, v té největší Holba smolně trefil tyč, ale jinak byl zkrátka soupeř lepší a hrál pěkný fotbal. Chtěl bych také pochválit rozhodčího, je vidět, že když přijede někdo, kdo na sebe nechce za každou cenu upozorňovat, tak mu to usnadní i oba týmy a odehraje se slušné utkání. Jedeme dál, ještě je před námi spousta zápasů."

FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "Dobře jsme začali, dostávali jsme se do kombinací. Myslím, že jsme si zasloužili vyhrát, kdyby jsme proměnili padesát procent šancí, tak to muselo být 3:0 už v prvním poločase, domácí jsme ale ještě nechali čuchnout, ale nakonec jsme to zvládli. Sedlec hrozil ze standardek. Hráčem zápasu byl Dvořák, který hrál po pravé straně velice dobře, jeho výkon limitovalo jen to, že nenacházel přihrávkami spoluhráče ve finální fázi. Celý mančaft se ale podílel na tom, že jsme opravdu hráli fotbal, což mě moc potěšilo."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , P. Holba [-] (68. K. Pekař [-] ) , J. Koch [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] (46. D. Ambrož [-] ) , M. Kučera [-] , T. Kučera [-] , J. Špán [-] , M. Pešek [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - J. Meidl [-] , M. Šálený [-] , J. Brom [-] , P. Vařil [-] - P. Dvořák [-] , J. Plojhar [-] , L. Stoklasa [-] , J. Liška [-] (78. A. Novotný [-] ) - T. Houska [-] , M. Tupý [-] -

ŽK: 44. J. Koch .
Hráči zápasu: P. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brych Jiří - IZUGRAFOV Svyatoslav, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.