2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vít Reiser poprvé jako ženáč v bráně zářil


Branky


0

Strakonického gólmana páteční svatba nijak neoslabila, Junior svého soupeře porazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se na Křemelce odehrávala vyrovnaná partie, kdy o něco nebezpečněji působili hosté. Průnikovými pasy větrali domácí obranu, ve 12.min. musel únik Kadlece likvidovat nadvakrát Reiser. Z domácích to jako první zkusil T.Kostka ve 20.min., ale vysoko přestřelil. Ve 25.min.musel pro svalové zranění střídat domácí stoper Cibulka a v téže minutě se domácí radovali z vedení. T.Kostka rozehrál trestný kop na polovině hřiště a  dlouhým pasem vybídl ke skórování nováčka v domácí sestavě Petra Balouška - 1:0. Vzápětí táhnul slibně útok Dohonyi, uvolnil ve vápně Mášku, toho ale zradil první dotek a k zakončení se nedostal.  Na druhé straně ve 32.min. proletěl bez povšimnutí Ryšánkův centr malým vápnem a ve 40.min. unikl Tesárek, jehož přihrávku napálil Šandera pod břevno, Reiser vyškrábl na rohový kop. Z něj hlavičkoval nikým nehlídaný Ryšánek nad branku.

 

 

Druhou  půli začali aktivněji hosté, ale největší šanci měl v 60.min. Maršala, sám před brankářem ovšem zbrkle přestřelil. Potom už vyložené šance  spíše počítali hosté. V 67.min. předvedl svou levačku Fischer a Reiser znovu musel předvést své kvality. V 72.min. vymíchal Kadlec ve vápně Kalianka, našel Šanderu, jehož ránu z prostoru penalty zázračně chytil Reiser. Domácím se kromě několika závarů po standardních situací nedařilo dostat do podobných ložených šancí. Až v 81.min. si hostující obrana neporadila s presinkem P.Balouška a T.Kostky, druhý jmenovaný pak mazácky podél brankáře proměnil nájezd - 2:0. Hosté se nevzdali, stihli ještě dvě stoprocentní příležitosti, při první se zaskvěl famózní Reiser, při druhé mu pomohla tyč. Suverénně nejlepším hráčem celého zápasu se tak stal v pátek čerstvě ženatý domácí brankář Vít Reiser.

 

Autor: Rostislav Hrubý



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Rostislav Hrubý: V první půli se na Křemelce odehrávala vyrovnaná partie, kdy o něco nebezpečněji působili hosté. Druhou půli začali aktivněji hosté, potom už vyložené šance spíše počítali hosté. Suverénně nejlepším hráčem celého zápasu se tak stal v pátek čerstvě ženatý domácí brankář Vít Reiser.




Sestavy


FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Šrámek [-] , K. Kalianko [-] , P. Cibulka [-] (25. J. Maršala [-] ) , D. Gondek [-] - T. Kostka [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Dohonyi [-] - V. Šrámek [-] - J. Máška [-] (87. J. Ouška [-] ) , P. Baloušek [-]

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - A. Kadlec [-] , J. Šandera [-] , M. Kotrch [-] , J. Fürbach [-] (27. J. Tesárek [-] ) , O. Kochma [-] , K. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , J. Tesař [-] , T. Ryšánek [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 84. V. Reiser .
Hráči zápasu: V. Reiser .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - TAUBER Lukáš, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.