K. Šejvar 74. (vl.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr přinesl rozhodnutí i potyčku, po které se červenalo


Branky


74. K. Šejvar (vl.) - 25. O. Křivanec , 83. F. Čadek
0

Závěr utkání byl pořádně dramatický a sudí musel vylučovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křivanec poslal přímák rovnou do brány

V 15. minutě měli domácí k dispozici stoprocentní gólovou šanci, ale Houska se svým zakončením neuspěl, brankář Chlanda reflexivně míč vyrazil a podržel svůj tým. Dvě minuty poté domácí chybovali a nabili na střelu i Blatné. První branka padla ze standardní situace ze strany, když míč kroutil na první tyč Křivanec, balón prolétl kolem brankáře Valtra a bylo to 0:1.

Blatná udeřila v závěru

Domácí ve druhém poločase Blatnou zatlačili, hosté se pouze bránili. A mohli bleskově inkasovat – ve 46. minutě totiž jen těsně vedle brány hlavičkoval Lukeš. Poté Houska při samostatném náběhu mířil do tyče. A vůbec největší šanci k vyrovnání měli domácí z penalty. Tu rozhodčí poté, co si hráč ve zdi, postavené na hranici velkého vápna chránil rukou obličej, míč ho zasáhl právě do zdvižené ruky a sudí Náprava to posoudil jako nedovolené hraní rukou. Vařil ale bránu překopl.

 

A tak si hosté museli dát do vlastní sítě dát sami. Po dlouhém nákopu Týna se snažil vzniklou situaci hasit Šejvar, ale jen umístil míč do své sítě – 1:1. Za vyrovnaného stavu se znovu ukázal brankář Chlanda, při tlaku Týna zahrával Brom přímý kop, mířil dobře kolem zdi, ale gólman se k míči dostal včas a vyrazil ho do bezpečí.

 

 

Pak se hosté probrali. Před koncem zápasu ale přece jen přišla vítězná trefa. Boček po hostující kombinaci na středu hřiště trefil odkopem útočníka, odraženého míče do strany se chopili hosté, následoval prudký parádní centr Motyky do vápna a po Čadkově trefě to bylo 1:2. Konec zápasu byl hektický, padly dvě červené karty. Hostující Sýkora trefil kolenem do hlavy  ležícího soupeře, mstitel Lukeš přiběhl a strčil do protivníka a i on viděl po následné potyčce červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): „Pro nás to byl zápas blbec. Mančaftu nemůžu vůbec nic vytknout. Do šancí jsme se dostávali, ale nedali jsme je. Blatná z minima vytěžila maximum a vyhrála. Hráli jsme na vítězství, ale po jednom smolném okamžiku jsme zůstali bez bodů. Celý tým zahrál po hrozném výkonu v Prachaticích velmi slušně.“

TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): "První půle byla vyrovnaná. Šanci soupeře velmi dobře chytil Chlanda. Ve druhé polovině první půle jsme převzali otěže my, byli jsme fotbalovější a vytvořili si šance. Z toho vyplynuly i nějaké standardní situace a také branka, zaslouženě jsme šli do vedení. Ale do druhé půle na nás Týn nastoupil, hrál hodně ostře, důrazně, spoléhal se na nakopávané balóny a my sis s tím neuměli poradit. Domácí nás zatlačili a zasloužili si vyrovnat. Po pěkné kombinaci a centru jsme dali na 2:1. Závěr měl až moc velké emoce na obou stranách, po zásluze byli dva vyloučení. Dohrálo se to ale bez zranění. Na naší straně spokojenost. Týn byl dobrý, silový soupeř, měli jsme prostě štěstí. Předvedli jsme kolektivní výkon, tentokrát jako muže zápasu označím stopera Šejvara."



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , M. Šálený [-] , J. Brom [-] - M. Boček [-] , P. Dvořák [-] (66. V. Červenka [-] ) , J. Liška [-] , M. Tupý [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Sedláček [-] , K. Šejvar [-] , M. Petrášek [-] (79. P. Prokopec [-] ) , L. Machovský [-] , J. Sýkora [-] - L. Motyka [-] (90. D. Houzar [-] ) , M. Kůst [-] , O. Křivanec [-] (82. P. Stulík [-] ) - M. Mišiak [-] (46. F. Čadek [-] ) , R. Peleška [-] (72. O. Míka [-] ) -

ŽK: 51. M. Boček , 54. M. Šálený , 62. J. Meidl , 82. P. Vařil , 88. J. Liška - 56. F. Čadek , 62. M. Kůst , 76. M. Petrášek . ČK: 88. O. Lukeš - 88. J. Sýkora .
Hráči zápasu: K. Šejvar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Náprava Miroslav - HAVLÍK Martin, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.