T. Houska 64.
D. Gondek 66. (vl.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn otočil skóre, Junior poprvé pokořen


Branky


64. T. Houska , 66. D. Gondek (vl.) - 49. J. Zušťák
0

Týnští ukazují, že jarní trápení je zapomenuto a v úvodu soutěže dávají svěřenci trenéra Orlíčka najevo svou sílu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reiser se v bráně činil

                První čtvrthodinka byla z obou stran velice opatrná a jako první se dostali do gólové šance v 17. minutě domácí, po akci Vařila střílel zblízka Houska a Reiser prokázal skvělý reflex a jeho střelu vychytal. Do další tutovky se dostal Vařil hlavou, když mířil k tyči a jako vítěz z tohoto souboje byl opět Reiser. Ve 35. minutě našel přesným pasem Kratochvíl na křídle Mášku a jeho centr Zušťák tlačil do branky, ale domácí brankář byl pozorný.

 

Ve 37. minutě se opět blýskl Reiser a to hned dvěma výbornými zákroky. Nejdříve zlikvidoval střelu z blízka Housky a hned vzápětí zakončení Lišky, opět z bezprostřední blízkosti.

Rozhodl vlastňák

Úvod druhého poločasu se hostům povedl. Byť nejprve se na rozhodčí zlobili domácí za neodpískání faulu ve vápně. Ve 49. minutě proletěl centr Cibulky přes celé vápno, dostal se k Zušťákovi, který se v těchto situacích nemýlí, zpracoval, zamířil a Strakoničtí vedli 1:0. Domácí byli tímto gólem zaskočeni a do hry je dostala vyrovnávací branka v 63. minutě, když po nepřehledné situaci ve vápně zakončil po Meidlově centru Houska hlavou, trefil obránce a přesně následně dorážel Vařil.

 

To domácí nakoplo a po jednom z dalších útoků a stříleném centru hned o dvě minuty později se radovali podruhé, když po pasu Broma směroval do vápna míč Meidl, dostal pod tlak strakonického obránce, který musel zasáhnout, pokud nechtěl míč přenechat nabíhajícímu Houskovi s Vařilem, a Gondek si ve snaze odvrátit balon do bezpečí nešťastně centr hlavou srazil za Reiserova záda. Trenér Junioru ve snaze o vyrovnání vystřídal v krátké době hned tři hráče, ale domácí už své vedení dokázali uhájit a bodově se tak na svého soupeře dotáhli.

 

                                                                                                                                                             Autor: Jiří Cibulka (upraveno redakcí)

STATISTIKY

Rohy :    5 : 5

Střely na branku :  7 : 3



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "V prvním poločase jsme si vytvořili pět téměř tutových šancí, ale neuvěřitelnými zákroky nás vychytal strakonický brankář. Hosté se snažili hrát, ale zvládali jsme to. Ve druhé půli jsme udělali chybu po standardce a Zušťák dal branku. V té chvíli jsem měl osypky, protože po inkasovaném gólu jsme v pytli. Ale tentokrát konečně hráči zabrali a přestože jsme nebyli pro zápas kompletní, výsledek jsme otočili. Zaplaťpánbů, že při vítězném gólu si to tam hosté hodili sami, protože my v zápase prostě nebyli schopní brankáře prostřelit. Kdybychom 0:1 prohráli, byl bych hodně naštvaný, protože u paní rozhodčí už nevím, kdy chce pískat penalty, ale jestliže je ve vápně sražený hráč zezadu a ona to pustí... Minutu na to jsme dostali branku. Celkový výkon mužstva byl dobrý, mančaft makal, bojoval a nevyberu nejlepšího hráče, u hostů to ale stoprocentně byl brankář Reiser."




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , M. Boček [-] , J. Brom [-] - L. Stoklasa [-] , P. Dvořák [-] (86. J. Mach [-] ) , J. Liška [-] (78. D. Maruška [-] ) , M. Tupý [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - D. Gondek [-] , M. Šrámek [-] (66. J. Ouška [-] ) , K. Kalianko [-] , P. Cibulka [-] - T. Kostka [-] , J. Maršala [-] (73. J. Liška [-] ) , P. Kratochvíl [-] (76. J. Máška [-] ) , V. Dohonyi [-] - V. Šrámek [-] , J. Zušťák [-]

ŽK: 28. L. Stoklasa - 20. P. Cibulka , 35. V. Dohonyi .
Hráči zápasu: V. Reiser .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - NOVOTNÝ Jiří, PLAČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.