0:1
(0:0)
60. P. Babka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V tvrdém zápase uspěli hosté, Fujdiar byl po třech minutách na hřišti vyloučen


Branky


60. P. Babka
0

Zápas se hrál na podmáčeném terénu a tak měly hlavní slovo ve hře souboje. Sudí Komzák měl v zápase co pískat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Pintér musel střídat, hosté trefovali tyče

Na hřišti Plané se negativně podepsalo dešťové počasí a na hrací ploše tak stály louže, podmáčený terén znemožňoval kombinaci, zápas byl od úvodních minut plný osobních kontaktů a také nedovolených zákroků, mnoho prostoru pro šance nevznikalo. Bavorovice ale byly v první půli lepším celkem a domácí přehrávaly.

 

Výsledkem byla zakončení střelce Smékala, který měl ale proti ve velké fazóně chytajícímu Hotovému smůlu – nejprve nastřelil tyč, po další akci poslal míč do břevna. Planá se k Sýkorovi nedostávala, bavorovický brankář řešil v prvním poločase jen jednu střelu. Domácí navíc po půlhodině hry přišli o důležitou součást sestavy, zranil se Jan Pintér, který pár týdnů pro svalové zranění nebude Plané k dispozici.

Babka rozhodl

To nejdůležitější se odehrálo ve druhé půli. Před brankou měli gól na noze nejprve domácí, když Kitzler z malého vápna netrefil zařízení. V 60. minutě Smékal pronikl do šestnáctky, možná i při vědomí toho, že nemá střelecký den a štěstí, si všiml volného Babky, adresoval mu nesobecky přihrávku a zakončující hráč už to měl s umístěním míče do prázdné branky hodně jednoduché – 0:1.

 

 V 70. minutě nastoupil do zápasu Fujdiar, ale legenda budějovické kopané se na place dlouho nezdržela. Útočník psychicky neustál vypjatou situaci a dle asistenta rozhodčího hlavou v přerušené hře atakoval soupeře. Sudí právě na pokyn svého pomezního neváhal a Fujdiar byl vyloučen, Bavorovice tak měly k dispozici vylepšenou pozici – dohrávat za vedení proti deseti.

 

Planá se ale nevzdala, zatlačila na Bavorovické a hrozila především ze standardek, které má tým kouče Cimburka dobře zvládnuté a prosadil se z nich v prvních kolech. Tentokrát ale bavorovická obrana se Sýkorou vše pohlídala. Hosté zase běhali s míčem do otevřené obrany, ale ve finální fázi si nevěděli rady. Nakonec si domácí gólovku vytvořili. Parádní střelu do šibenice vykouzlil Řehoř, ale Sýkora se natáhl a zachránil svému celku tři body.

Jan Pintér (asistent trenéra Plané)

"Utkání se nám moc nepovedlo, jak herně, tak výsledkově! Byl to takový klasický zápas jednoho gólu, kdo ho dá, vyhraje. Bohužel pro nás to byl soupeř. Bavorovice si navíc vypracovaly víc příležitostí než my a tak k tomu golu měly blíž. My máme ze 3 zápasů dvě červené karty, což je do nebe volající! S tím musíme něco udělat."



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Tomáš Pintér (kapitán): "Po dvou remízách jsme chtěli konečně vyhrát za tři body, ale bohužel bez gólu to moc nejde. Hřiště bylo místy hodně podmáčené a tak nešlo moc hrát po zemi, spíše se nakopávalo a myslím, že to nebyl moc hezký fotbal. My jsme v první půli a nejen v ní, až na pár výjimek, které ale hodně volaly po gólu, nebyli pro hosty nijak nebezpeční, zejména ne před a ve vápně, kde se zápasy rozhodují. Ale přesto jsme v první půli měli ve vápně dvě situace, kdy min. jedna byla jasně penaltová, ale píšťalka byla němá. To je asi to, co nám bylo řečeno ve Vodňanech po zápase od pána “Ty nevíš, kdo já jsem”, že bude hůř… Jen chci říct, že už to třetí zápas vidíme, takže to nějak zvládneme. Nás nesrazí! Mimochodem jsem si všiml, že oba rozhodčí po opilecké aféře už zase vesele pískají a myslím, že i naší soutěž. To bude vtipné, až nás někde budou pískat. K tomu asi no comment. Jinak zpět k zápasu, hosté v první půli měli taky dvě tři šance, ale se štěstím jsme to přestáli bez úhony. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit více aktivněji, ale bylo to spíše o osobních soubojích než o fotbale, bohužel při jednom z nich nechal sudí pokračovat hru po faulu na Plojhara a již klasicky jsme z toho brejku, útoku inkasovali. Smékal šel důrazně do vápna s balonem a následně dával střílenou přihrávku přes celé malé vápno, kde na konci měl Babka jednoduchou pozici. Po obdržené brance jsme hru více otevřeli a museli začít více riskovat, hra se pak přelévala nahoru dolů a většinou hosté chodili do otevřené obrany, ale další branku se jim přidat nepodařilo a tak naše šance na vyrovnání stále žila, i když jsme dohrávali o deseti, bez vyloučeného Fujdiara, který šel posílit ofenzivu. Bohužel za ty dvě minuty moc toho nestihl (úsměv). Vyloučení, resp. udělení rovnou červené a jen Fudžimu na pokyn pomezního - který nemohl situaci přes klubko lidí při potyčce vidět, ale i to je fotbal. Přesto i v deseti jsme mohli vyrovnat, Řehyho krásná střela z 25 metrů se už nesla do šibenice a myslel jsem, že už to tam spadne, ale najednou tam konečky prstů vytáhl pěkný zákrok hostující brankář. No takže jsme bez bodu, dlouhodobě bez dvou hráčů na další kola a se smíšenými pocity nad výkony rozhodčích, které jim jako na potvoru proti nám moc nevycházejí. A nějaké oficiální námitky, to nemá cenu - je to marný, je to marný, je to marný. Ti, kdo nejsou vyvolení, ví o čem mluvím. A my se hlavně musíme zlepšit ve všem a zejména v důrazu v osobních soubojích a kvalitě ve finální fázi."

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): „Do utkání jsme vstoupili aktivně a hráli jsme daleko lépe, než tomu bylo minulý týden v Týně. Hrálo se ale na podmáčeném terénu, bylo to tak hodně o fyzičce, důrazu při osobních soubojích, rozhodčí měl hodně těžkou situaci, protože se hrálo opravdu tělo na tělo, hráči byli obsazení. Vytvořili jsme si ale dvě velké šance, domácí jsme do zakončení nepouštěli, naše obrana pracovala velice dobře. Vše podstatné se odehrálo ve druhé půli, odvezli jsme si z Plané tři body a je to pro nás pro další utkání dobrý počin. Výborně hrál Blažek ve středu zálohy a zachránil nás brankář Sýkora, dobře pracovala celá obrana. Z domácích hrál dobře Pintér, Řehoř i náš bývalý hráč Jula Szabó, který nás v prvním poločase, kdy mu ještě stačily síly, překvapil svou kvalitou.“



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Kitzler [-] (70. L. Fujdiar [-] ) , O. Hotový [-] , M. Beran [-] , J. Stegbauer [-] , M. Píchal [-] , T. Pintér [-] , J. Szabó [-] , D. Kneys [-] , J. Pintér [-] (33. T. Plojhar [-] ) , T. Řehoř [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - F. Řehák [-] , M. Blažek [-] , J. Hanousek [-] , V. Jakeš [-] , T. Smékal [-] (90. D. Klíma [-] ) , M. Štěpánek [-] (80. J. Trnka [-] ) , F. Šafránek [-] , T. Kučera [-] (46. T. Koranda [-] ) , D. Rottenborn [-] , P. Babka [-]

ŽK: 30. T. Řehoř , 72. J. Szabó - 67. D. Rottenborn , 70. T. Smékal , 72. M. Štěpánek , 86. P. Babka , 90. T. Koranda . ČK: 73. L. Fujdiar .
Hráči zápasu: T. Pintér , J. Szabó , T. Řehoř - M. Blažek , V. Sýkora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - ALBERT Karel, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.