3:1
(0:1)
41. J. Brom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Větřní ve druhé půli otočilo skóre a má první tři body


Branky


0

Týn po půli vedl, ale ve druhém poločase se ukázala jeho slabina - pravidelný výpadek po inkasované brance...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brom se prosadil po rohu

Větřní do začátku utkání nastoupilo aktivně a mělo mírnou převahu, ze které také vytěžilo první velkou šanci zápasu. Weinhard se uvolnil a dobře vystřelil, Valtr se prezentoval neméně kvalitním zákrokem a míč vyrazil. Akce tím ale neskončila – domácí hráč z dorážky trefil tyčku! Týn se poté dostal do hry a hru vyrovnal, dokonce rozvlnil síť, ale radost hostům překazil zdvižený praporek. I nadále se Týnu dařilo dobře kombinovat a dočkal se své velké šance ve 41. minutě. A rovnou byla gólová. Meidl rozehrával standardní situaci, našel Broma, který se prosadil perfektní hlavičkou – 0:1.

Hosté se po třetí brance zlobili na pomezního

Větřní se ve druhé půli snažilo vyrovnat a snaha se domácím vyplatila v 69. minutě. Weihnard našel po chybě hostů v rozehrávce ve vápně Peťuleho a Týn kapituloval – 1:1. A netrvalo to dlouho a domácí slavili druhý gólový úspěch. Weinhard vyhrál souboj s bekem, druhý stoper Týna nechtěl unikajícího hráče faulovat a střelec Větřní toho využil a překonal tak po dalším propadnutí týnské defenzivy brankáře Valtra – 2:1.

 

Hosté na vývoj zareagovali vysláním Novotného a Bočka do hry. Ale Větřní si vzápětí pojistilo tři body brankou, která ovšem s největší pravděpodobností padla z ofsajdového postavení. V 83. minutě tak domácí barvy uklidnil Cifreund a Větřní mohlo slavit první výhru sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Podle slov trenéra Olympie k nám Týn přijel vyhrát. Hrál dobře odzadu a zatápěl nám hlavně po stranách hřistě. První poločas byl Týn určitě lepší a svou převahu dokázal využít v závěru poločasu, po standardní situaci. O poločase jsme si řekli, že to prostě otočíme a to se nám povedlo. Mančaft se semknul a bojoval do posledního dechu a tak by to melo vypadat v každém zápase, hlavně doma, před zraky našich fans. Vyzdvihnu výkon Honzika Peťuleho a Rudíka Weinharda, tyhle dva borci, to je extratřída. A v obraně zahrál skvěle Peťa Vnuk."

FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): „Po dobrém úvodu Větřní se nám ve druhé polovině poločasu podařilo hru vyrovnat. Ještě před prvním gólem jsme měli jednu šanci, ale pomezní odmával domnělý ofsajd, radši to ani nebudu rozebírat, ještě tam byl mávnutá jedna sporná situace za stavu 1:1. Jak dostaneme branku, tak jsme nějací vykolejení, rychle jsme dostali druhou branku. Snažili jsme se s tím něco udělat, třetí gól jsme dostali dle mě z jasného ofsajdu. Větřní bojovalo, dalo na rozdíl od nás branky, my se ze zápasu po gólu na 1:1 zase podělali. Ale neřekl bych, že výsledek 3:1 odpovídá“



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - M. Pils [-] , P. Vnuk [-] , J. Dvořák [-] (56. P. Kotlár [-] ) , V. Žilavý [-] , R. Weinhard [-] (88. Z. Ginzel [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , M. Pliška [-] , P. Podskalský [-] (67. J. Cifreund [-] ) , J. Peťule [-] (85. J. Sukdolák [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - J. Meidl [-] , J. Brom [-] , M. Šálený [-] , J. Liška [-] - P. Dvořák [-] (77. A. Novotný [-] ) , J. Plojhar [-] (82. M. Boček [-] ) , M. Tupý [-] , L. Stoklasa [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] -

ŽK: 40. M. Pliška , 88. V. Žilavý - 44. J. Plojhar , 71. T. Houska .
Hráči zápasu: J. Peťule , P. Vnuk , R. Weinhard .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.