Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí premiéra Velešínu vůbec nevyšla, srazily ho zbytečné chyby


Branky


0

Nováček z Junioru Strakonice hned na úvod ukazuje svou sílu, i tentokrát se trefil Zušťák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohonyi se trefil parádně

Prvních deset minut bylo zcela v hostující režii, domácí byli zatažení  a Strakoničtí se snažili kombinovat. Poté se hra vyrovnávala, ale žádná šance nebyla ani na jedné straně. Ve 25. minutě rozhodčí ve velkém vedru umožnil občerstvení a po odehrání jedné minuty přišla ze strany hostů pěkná kombinace mezi Kostkou a Dohonyim . Posledně jmenovaný vypustil za vápnem jedovku, která skončila v šibenici domácí branky - 0 : 1.

 

Druhá radost Strakonic  přišla hned vzápětí - po domácí rozehrávce z kruhu vybojoval  balon Kratochvíl, přihrál do středu Dohonyimu, který kolmicí mezi beky vybídl rychlého Maršalu a ten skóruje podruhé - 0 : 2.

 

Ve 44 minutě předvedli velmi pěknou kombinaci domácí, která skončila brankou do šaten. U rohového praporku Strakonic vybojoval Papoušek míč, nahrál na Šálka, který prodloužil na Hrma a ten střelou k tyči snížil na 1:2.

Hosté navýšili vedení

Druhý poločas měli domácí navrch, měli dvě velké možnosti ke skórování, ale nedokázali je správně vyřešit. V 63. minutě měli velkou šanci hosté, a to když Dohonyi našel ve vápně Zušťáka, který vystřelil, ale domácí brankář jeho střelu vyrazil na roh.

 

V 70. minutě dal rozhodčí druhou přestávku na občerstvení a opět jako v prvním poločase, ale tentokráte až po dvou minutách hry, se hosté mohli radovat potřetí. Zušťák nasměroval výborný balon za obranu na nejlepšího muže v zápase Dohonyiho, který golmana bez problémů přehodil - 1:3.

 

Toto byl zřejmě zlomový okamžik  kdy domácí už přestali zlobit. V 80. minutě předvedli Kostka ze Zušťákem nádhernou kombinaci uvnitř pokutového území, kde nasadili dvěma obráncům dudy a završil to Zušťák třetími brankáři  - 1 : 4.

 

V 82. minutě domácí doslova namazali balon Kostkovi, kterému zakončení bravurně vyrazil brankář, balon se dostal k Cibulkovi a ten to zkušeně zametl do branky - 1:5. V závěru ještě domácí Šálek nastřelil břevno. 

 

AUTOR: Jiří Cibulka



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Utkání začalo ve volnějším tempu, soupeři se navzájem oťukávali a na takový debakl to vůbec nevypadalo. Mužstvo Strakonic disponuje s hráči se zkušenostmi, kteří hrávali ve vyšších soutěžích. Proto narůstající respekt k ni, začínal našim hráčům svazovat nohy. Jejich profesorský fotbal nás pomalu ukolébával, jejich přesné přihrávky putovaly z nohy na nohu po celém hřišti. Ve 28. min už udeřilo, po nedorozumění obrany se Dohoniy opřel na hranici velkého vápna do míče a vymetl nám pavučiny ze šibenice - 0:1. Ve 30. minutě se nedohodla naše záloha s obranou kdo zahraje míč, toho se zmocnil strakonický Maršala a z očí do očí s našim brankařem zvýšil na 0:2. Poté se hra začala vyrovnávat, ale ke kloudnému zakončení jsme se nedostali. Ve 44. minutě u rohového praporku Strakonic vybojoval Papoušek míč, nahrál na Šálka, který prodloužil na Hrma a ten střelou k tyči snížil na 1:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili v lepším světle a soupeře zatlačili k jejich vápnu. Vyloženou šanci jsme si ale nevypracovali. Paradoxně, kdy jsme měli více ze hry, jsme udělali hrubou chybu v záloze, obrana také propadla a hosté v 74. min. Dohonyim zvýšili na 1:3. Tahle branka nás srazila na kolena a po dalších obrovských chybách v 79. min a 81. min Strakonice Zušťákem a Cibulkou zvýšili na 1:5. V 84. min mohl Mikeš výsledek korigovat, ale svůj únik zakončil vedle. Tentokrát jsme hostům jejich góly naservírovali na zlatém tácu."




Sestavy


FC Velešín
F. Schneider [-] - J. Šváb [-] (71. J. Trestr [-] ) , T. Semerád [-] , J. Papoušek [-] , M. Hrmo [-] (65. J. Mikeš [-] ) , S. Šálek [-] , J. Falc [-] , R. Šebesta [-] , J. Trummer [-] , T. Pomije [-] , F. Zimek [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Šrámek [-] , D. Gondek [-] , K. Kalianko [-] , R. Kočí [-] - V. Dohonyi [-] , J. Maršala [-] (67. J. Máška [-] ) , P. Kratochvíl [-] (69. P. Cibulka [-] ) , T. Kostka [-] (84. J. Tůma [-] ) - V. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] (81. T. Beran [-] )

ŽK: 57. K. Kalianko .
Hráči zápasu: V. Dohonyi .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - KLIMEŠ Jiří, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.