Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn po půli přitopil pod kotlem a nasázel Bavorovicím bůra


Branky


0

Po půli vedl domácí celek jen o branku, ale nakonec i díky druhé Stoklasově trefě pokořil hosty pěti brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly po standardkách

Domácí šli bleskurychle do vedení, když Liška ve 4. minutě z pravé strany navedl balón na vápno a Plojhar pěknou utaženou střelou k tyči překonal Sýkoru – 1:0. Týn měl následně k dispozici ještě dvě velké šance, ale z náběhů nedokázali útočící hráči usměrnit míč mezi tři tyče.

 

A tak bylo ve 20. minutě srovnáno. Bavorovice se dostaly k první standardní situaci na dostřel Valtrovi. Míč skončil na břevně, odrazil se zpět do hry a Smékal už si věděl s dorážkou rady – 1:1.

 

Domácí vyrovnání zaskočilo a chvíli jim trvalo, než nahodili zpět řetěz. Za vyrovnaného stavu se ve 37. minutě nejprve zaskvěl gólman Bavorovic Sýkora proti neméně povedené střele Housky k tyči, kdy perfektním zákrokem vytáhl míč na roh. Hostující gólman si ale pořádně neužil potlesku diváků a lovil míč ze sítě – právě po rohu totiž domácí udeřili Lukešem - 2:1.

 

Na 3:1 odmítl zvýšit z tisíciprocentní šance Týna ve 43. minutě záložník Tupý, když místo prázdně brány poslal míč po pěkné kombinaci spoluhráčů jen do břevna.

Stoklasa uklidnil domácí

Domácí v úvodu druhé půle dvakrát chybovali v obraně a proti Valtrovi se hned dvakrát řítil Smékal, ale brankář jeho únik pokaždé zneškodnil. A podruhé dokonce z protiútoku ve 47. minutě udeřili domácí.  Liška dal křížný pas na Stoklasu a bylo to 3:1.

 

A Týnští přidali ještě čtvrtý gól, když Houska proměnil únik sám na brankáře Sýkoru – 4:1. Bavorovice ale i za tohoto stavu stále zlobily, měly dvě tři gólové střely a hrál se útočný fotbal, kdy bylo živo před oběma brankáři. V poslední minutě přihrál bavorovický bek smolně Stoklasovi a ten nabídnutou šancí nepohrdl a upravil na konečných 5:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): „Do 15. minuty jsme mohli vést 3:0, ale gól jsme dali jen jeden. A pak jsme inkasovali z první standardky hostů. Opět jsme měli výpadek jako minulý týden v Plané, kdy jsme se z toho na deset minut podělali. Pak se konečně i nám povedla standardka. A následně přišlo něco, co jsem ještě já ve svých 58 letech neviděl, když jsme vykombinovali Bavorovice do prázdné brány a Tupý do prázdné brány z penalty trefil levou nohou břevno. Myslel jsem si, že zkolabuju, že to ani není možné tohle nedat. Druhou půli jsme nastoupili a dvakrát zachrápali v obraně, Valtr ale Smékala vychytal. Za stavu 4:1 jsme si mysleli, že to dohrajeme, ale Bavorovice stále zlobily. Zápas se zlomil tím, že Smékal nedal na 2:2, ale my jsme už dávno předtím měli vést více, zaslouženě jsme vyhráli. Naším nejlepším hráčem byl brankář Valtr. Pro diváky hezké, pro trenéry tragédie, od 70. minuty se běhalo nahoru dolů, pomalu nehrály zálohy, z každého útoku mohla být šance.“




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , J. Brom [-] , M. Šálený [-] - L. Stoklasa [-] , J. Liška [-] (61. P. Dvořák [-] ) , J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] (83. A. Novotný [-] ) -

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - F. Řehák [-] , M. Blažek [-] , J. Hanousek [-] , T. Smékal [-] , F. Šafránek [-] , T. Kučera [-] (78. D. Klíma [-] ) , D. Rottenborn [-] , J. Trnka [-] (46. V. Jakeš [-] ) , M. Hurný [-] (68. M. Štěpánek [-] ) , P. Babka [-] (46. T. Koranda [-] )

ŽK: 78. J. Plojhar , 86. J. Meidl - 31. M. Blažek , 81. F. Šafránek .
Hráči zápasu: M. Valtr .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Tauber Lukáš - KROUTL Vít, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.