2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:15

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice si vyšláply na silné béčko Táborska


Branky


0

Hosté tentokrát mohli využít služeb Martina Kučery z A týmu, ale proti bojovnému soupeři jim to nebylo nic platné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stuchlík poslal domácí do vedení

    První šance se zrodila v 11. minutě. Dlouhý výkop brankáře prodloužil hlavou Horka do běhu J.Štecherovi, který postupoval sám proti brance, poslední postrčení balonu si však dal daleko od nohy a gólman Novák mu šanci zmařil.. Ve 25. min. to byl opět aktivní J.Štecher, který zamotal hlavu dvěma bránícím hráčům u pravé postranní čáry a nacentroval před branku. Tam v hlavičkovém souboji uplatnil svůj důraz L.Stuchlík a poprvé rozvlnil síť hostující branky 1 : 0!

 

Další minuty zápasu patřily hostům. Nejprve se před velkým vápnem uvolnil Kučera a výstavní střelou z 25 metrů orazítkoval břevno Bakovy svatyně! Ve 29. min. přišel o balon Dan Štecher a hosté těžili z rychlého brejku. Lukáš Veselý se dostal až k zakončení, jeho střelu Baka stačil vyrazit, dorážka téhož hráče šla vysoko nad... Ve 36. minutě zahrávali hosté rohový kop, po přizvednutí balonu na první tyčce  míč propadl na zadní k Máchovi, který však nezvládl zpracování balonu a pozorný Baka mu šanci na gól překazil. Vedle branky směřoval i míč z kopačky Zavadila po centru Kučery ve 38. minutě. Když na opačné straně nedosáhl Stuchlík na centr Dana Štechera, odcházela mužstva na poločasovou přestávku s nejtěsnějším rozdílem 1 : 0!

Krásná Barešova akce

Hosté nedokázali v úvodu druhého dějství navázat na mírnou převahu z konce první půle a hrál se vyrovnaný zápas. V 54. minutě ukázal své kvality Bareš. Z pozice levého beka se na půlící čáře zmocnil balonu a vydal se na zteč branky hostů. Kličkováním se zbavil 3 bránících hráčů a skvěle zvládl i zakončení svého sóla. Střelou podél brankáře vsítil druhý gól a vnesl klid do dražických řad!!

 

Táborsko však utkání ještě nezabalilo, ale do šancí se nedokázalo dostat. Dražičtí obránci byli pozorní a měli i štěstí. To když v 64.min. Valášek dával na těžkém terénu malou domů a Bakovi se nezdařil odkop, balonu se zmocnil Kostka a přesným centrem našel na zadní tyči zcela volného Vozihnoje. Střela z jasné gólové pozice zamířila těsně vedle levé tyče.. Z domácích hráčů měl dva góly na kopačce L.Stuchlík, ale ani první tutovka, kterou mu připravil nejlepší hráč druhé půle, Bareš, neskončila v síti, podobně Stuchlík st. naložil i s centrovaným balonem po rohovém kopu v závěru zápasu. Jeho střela šla těsně vedle levé tyčky, jenomže z té nególové strany…

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "Další důležité utkání jsme na domácím trávníku sehráli v nezvykle dopoledním čase proti rezervě Táborska. Netradiční čas navrhl soupeř a my jsme mu vyšli vstříc. Trenér hostů Martin Štica měl tentokrát docela významnou posilu do středové řady, protože stabilní hráč základní sestavy druholigového Táborska Martin Kučera se v mistrovském utkání ve Vlašimi vykartoval a nucenou stopku ve druhé lize nahradil účastí v béčku. Své kvality předváděl po celé utkání a protože měl kolem sebe i kvalitní spoluhráče (Kostku, Vozihnoje, Veselého, Škardu ) měli se naši borci co ohánět. Těžké utkání na těžkém terénu jsme tak zvládli a oplatili soupeři porážku z přípravného období. Na našich hráčích byla vidět větší vůle po vítězství spojená s takticky skvěle odvedenou hrou a eliminací nejnebezpečnějších hráčů rezervy Táborska. Další nelehké utkání nás čeká za týden. Jedeme do Protivína a ten doma prohrál pouze s J.Hradcem. Bez bodu odsud jela i vedoucí Želeč, s několikagólovými příděly pak Sokol Ústí, Osek nebo Hluboká. Můžeme tedy jen překvapit, uvidíme za týden."




Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Kouřil [-] (68. J. Vlašin [-] ) , R. Valášek [-] , L. Stuchlík [-] (87. O. Kos [-] ) , P. Novotný [-] (64. M. Hojdar [-] ) , D. Štecher [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] (83. M. Stuchlík [-] ) , M. Veselý [-] , T. Bareš [-] , T. Hořejší [-]

FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - L. Vozihnoj [-] , M. Mácha [-] , M. Kučera [-] , M. Drs [-] (53. R. Mischnik [-] ) , V. Kostka [-] , J. Víteček [-] (78. E. Böhm [-] ) , J. Škarda [-] , J. Kubín [-] (53. A. Rytíř [-] ) , P. Zavadil [-] , L. Veselý [-]

ŽK: 74. D. Štecher , 82. M. Hojdar - 56. V. Kostka , 87. J. Škarda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klátil Michal - KOTALÍK Petr, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.